PARIUL MEU
0 evenimente
CASTIG MAXIM
0 lei
loading...
Verifica pariuri sportive si

pariuri live

.
Serie Bilet

(info)

Cod de verificare

(info)

Verifica Pariul

Avantaj Excelent de 2 goluri la fotbal!

Echipa ta favorita conduce cu doua goluri? Scapa de stres pentru restul meciului,esti deja castigator!

Esti castigator cu pariul Avantaj Excelent daca in orice moment pe parcursul desfasurarii meciului, echipa ta conduce la o diferenta de 2 goluri.

Pariul este disponibil pentru urmatoarele ligi de fotbal:

  • Romania Liga 1
  • Anglia Premier
  • Spania Div.1
  • Italia Div.1
  • Germania Div.1
  • Franta Div.1
  • UEFA Champions League
  • UEFA Europe League
  • UEFA Conference League
  • EURO 2024

SANSA 11 meciuri

Castigi chiar si atunci cand pierzi un meci. Daca pariezi minim 11 meciuri, cu un total de plata al pariului de minim 2 lei (1.90 lei miza + 0.10 lei T.A. 5%) si cu o cota minima de 1.25 pentru fiecare dintre acestea, in cazul in care pierzi un singur meci de pe bilet, castigi 10% din produsul cotelor meciurilor pariate corect, inmultit cu miza. Pariul Sansa este valabil pentru biletele simple (fara combinatii sau variante multiple). Pentru pariul Sansa nu se aplica Bonus in functie de numarul de meciuri. In cazul in care pariul contine meciuri anulate, promotia Sansa ramane valabila, cu conditia ca cel putin un meci de pe bilet sa se fi disputat.

COMBINATII DE PARIURI PENTRU ACELASI EVENIMENT

Acum poti juca pe bilet, impreuna, mai multe tipuri de pariuri pe acelasi eveniment. De ce sa le joci separate cand le poti pune pe toate pe acelasi bilet! Se pot combina pariuri de tip Final 1X2, Cornere si Cartonase. Se aplica toate prevederile regulamentului de pariuri, exceptie facand interdictia de combinare de multiple pronosticuri pentru acelasi meci.

COTA EXCEL

Zi de zi ai la dispozitie o selectie de meciuri cu cele mai mari cote posibile! Cota Excel poate fi combinata cu orice alt eveniment din oferta, mai putin meciul de baza. Pariurile de tip “Cota Excel” nu se iau in calcul la acordarea si calculul castigului aferent pariurilor de tip “Sansa”, “Bonus”. Exemplu, daca un client pariaza 10 pronosticuri, dintre care 2 (doua) dintre acestea sunt “Cota Excel”, acesta va primi un bonus la castig aferent unui numar de 8 meciuri pariate.

BONUS Meciuri

Joci multe meciuri? esti acoperit de noi cu un mega bonus de pana la 150% la castig!

150% Pentru 26-30 meciuri jucate
100% Pentru 23-25 meciuri jucate
90% Pentru 22 meciuri jucate
80% Pentru 21 meciuri jucate
75% Pentru 20 meciuri jucate
70% Pentru 19 meciuri jucate
65% Pentru 18 meciuri jucate
60% Pentru 17 meciuri jucate
55% Pentru 16 meciuri jucate
50% Pentru 15 meciuri jucate
40% Pentru 14 meciuri jucate
35% Pentru 13 meciuri jucate
30% Pentru 12 meciuri jucate
25% Pentru 11 meciuri jucate
20% Pentru 10 meciuri jucate
15% Pentru 9 meciuri jucate
10% Pentru 8 meciuri jucate
7% Pentru 7 meciuri jucate
5% Pentru 6 meciuri jucate

In cazul in care unul sau mai multe meciuri primesc cota 1, bonusul se va aplica pentru celelalte evenimente de pe bilet. Exemplu: Daca ai jucat 15 meciuri iar unul dintre acestea este anulat, pariului i se va aplica bonusul pentru 14 meciuri.

Beneficiezi de bonus daca joci bilete simple (fara combinatii sau variante multiple) cu un total de plata al pariului de minim 2 lei (1.90 lei miza + 0.10 lei T.A. 5%) si cota minima a fiecarui meci de pe bilet este egala sau mai mare de 1.30.

Pariuri Live - Taxe 0%

Pentru pariurile live nu trebuie sa achitati taxa de 5% aplicata la miza jucata. Fie ca va place fotbalul, tenisul, baschetul sau alte sporturi, in agentiile Excelbet aveti la dispozitie una dintre cele mai variate oferte de pariuri live. Impozitul pe castiguri nu este inclus in aceasta promotie, urmand a fi retinut conform legislatiei in vigoare.

1
2
3
4
5
inapoi la lista
X
Simplu
Sistem
Pentru a paria faceti click pe o cota!
Sistem:
 din 
nu se pot face combinari
Nr Variante:
0
Cota totala:
0
Miza:
0
Taxe:
0
Total de plata:
2
3
7
10
+
Castig minim:
0
Castig maxim:
0
Joaca Pariul