PARIUL MEU
0 evenimente
CASTIG MAXIM
0 lei
loading...
Verifica pariuri sportive si

pariuri live

.
Serie Bilet

(info)

Cod de verificare

(info)

Verifica Pariul

S.C. DIRECT SPORT BET S.R.L.

REGULAMENTUL PARIURILOR IN COTA FIXA

1. REGULI GENERALE

Pariurile in cota fixa se realizeaza intre S.C. DIRECT SPORT BET S.R.L. (denumita in continuare ORGANIZATOR) care functioneaza pe baza licentei eliberata de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc din ROMANIA si jucatorul ce pariaza, numit parior sau client.

In momentul incheierii pariului de catre client, se considera ca acesta a luat la cunostinta, a inteles si respecta regulamentul de joc. Regulamentul de pariere se aplica pentru orice bilet acceptat.

Pariul se considera incheiat in momentul in care clientul a platit pariurile efectuate si biletul de pariuri a fost emis catre client.

Termeni folositi in regulamentul de pariere:

Eveniment” – reprezinta o descriere a unei competitii sportive sau de orice alta natura, cu rezultat necunoscut.

Oferta” – totalitatea evenimentelor oferite pentru pariere.

Tip de pariu” – reprezinta descrierea rezultatului unei anumite caracteristici a evenimentului.

Pronostic” – reprezinta un posibil rezultat, pentru un tip de pariu.

Pariul” – reprezinta pronosticul ales de client, pentru un eveniment din oferta de joc.

”Varianta” – reprezinta unul sau mai multe evenimente pe care clientul doreste sa le joace.

”Miza” – Suma de bani pe care clientul doreste sa o parieze pe o varianta.

”Bilet” – reprezinta dovada fizica a efectuarii pariului de catre client si a inregistrarii acestuia de catre S.C. DIRECT SPORT BET S.R.L. Un bilet poate sa contina una sau mai multe variante.

”Cota” – este o valoare numerica care reprezinta cota de castig pe care organizatorul o acorda in cazul unui pariu al carui rezultat este corect.

Timp regulamentar de joc” – este timpul de desfasurare al unui eveniment sportiv ce nu include si repriza sau reprizele de prelungiri.

 1. EFECTUAREA PARIULUI

Societatea pune la dispozitia clientilor oferta de joc, care reprezinta programul meciurilor si cotele de castig acordate de catre organizator pentru evenimentele prezentate in oferta, pe baza careia clientul isi intocmeste pariul.

 1. SUMELE PARIURILOR

Organizatorul isi rezerva dreptul de a stabili o miza minima pentru pariurile acceptate, respectiv o miza minima pentru fiecare varianta, in cazul pariurilor cu combinatii. Pentru o informare corecta a clientilor, organizatorul va comunica cu cel putin 72 de ore inainte de intrarea in vigoare, orice modificare a limitelor minime de pariere. Tuturor pariurilor acceptate li se va aplica suma minima de pariere din momentul efectuarii pariului. Organizatorul percepe, pentru fiecare pariu acceptat, o taxa in procent intre 0% si 5% din suma pariata cu titlu de cheltuieli administrative, taxa ce nu poate fi considerata ca si facand parte din “miza” pariata, dar impreuna cu miza constituie taxa de participare la joc.

 1. ACCEPTAREA PARIURILOR

Acceptare pariurilor se realizeaza in conditiile prezentei fizice a jucatorului in locatia specializata de jocuri de noroc (agentie de pariuri).

Jucatorul depune suma de bani pe care doreste sa o parieze si isi exprima optiunea de joc, ulteior fiind emis biletul de pariuri ce contine detaliile specifice pariurilor efectuate.

Clientul isi poate exprima optiunea de joc verbal, in scris ori prin intermediul terminalului autonom sau al unui dispozitiv mobil conectat la acesta. In cazul in care clientul isi exprima optiunea de joc prin intermediul unui dispozitiv mobil, acest lucru nu poate fi realizat decat exclusiv in timpul prezentei fizice in agentia de pariuri. Clientul ia la cunostinta faptul ca, in cazul parasirii agentiei de pariuri fara a-si exprima optiunile de joc afferent sumelor depuse, acestea vor fi retinute de catre organizator, neffind posibila rambursarea acestora.

In cazul exprimarii optiunii de joc a clientului prin intermediul unui dispozitiv mobil, in urma depunerii sumelor de bani la terminalul dependent sau autonom, clientul va primi bon de joc prin intermediul caruia va putea sa isi exprime optiunile de joc in cadrul agentiei de pariuri. In urma exprimarii optiunii de joc, acesta trebuie sa prezinte chitanta la terminalul dependent sau autonom in scopul tiparirii biletelor de pariuri. Pierderea bonului de joc de catre client face imposibila tiparirea biletelor de pariuri plasate.

Se pot alege pentru pariere numai evenimentele care figureaza in oferta de joc valabila in momentul efectuarii pariului. Toate specificatiile cu privire la modul de efectuare a diferitelor tipuri de pariuri, prezente pe cupoanele de joc, fac parte din regulamentul de pariere.

Numarul maxim de evenimente ce pot fi pariate pe un bilet este 30.

Minimul pentru un pariu reprezinta numarul minim de pariuri ce pot fi efectuate pe o varianta, pentru ca aceasta sa fie acceptata ca un pariu valid.

Minimul pentru fiecare tip de pariu sau eveniment in parte este prezentat explicit in oferta de joc. Organizatorul isi rezerva dreptul de a schimba minimul pentru orice tip de pariu, minimul acceptat pentru un pariu fiind acela valabil in momentul efectuarii pariului.

Daca o varianta contine pariuri cu minimuri diferite, numarul minim de pariuri ce trebuie efectuat pe varianta este egal cu cel mai mare minim. Daca numarul minim de pariuri pe o varianta nu este indeplinit varianta este declarata nula (primeste cota 1.00).

Pe biletul emis clientului sunt tiparite urmatoarele: data si ora inregistrarii biletului ; seria biletului ; agentia la care a fost emis biletul ; selectia de pariuri efectuate de catre client ; miza pe bilet ; cota maxima ; numarul de variante pe bilet ; taxele percepute ; castigul maxim.

Castigul maxim reprezinta suma maxima pe care clientul o poate castiga in urma pariurilor efectuate pe bilet.

Toate pariurile acceptate se refera la timpul regulamentar de joc al evenimentelor. Pariurile pentru prelungiri sunt prezentate explicit in oferta de joc.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa limiteze mizele pentru pariurile acceptate sau sa nu accepte anumite pariuri.

 1. ANULAREA BILETELOR

Clientul este obligat sa controleze biletul in momentul primirii, dupa inregistrarea lui, si sa semnaleze daca sunt greseli; orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Anularea unui pariu la solicitarea clientului, este posibila in maxim 10 minute de la inregistrarea biletului, cu conditia ca nici un eveniment pariat sa fie in desfasurare sau deja disputat.

 1. BILETE CASTIGATOARE

Un pariu este declarat castigator atunci cand pronosticul efectuat reflecta corect rezultatul evenimentului pe care s-a pariat.

Un pariu este anulat (primeste cota 1) in cazul in care evenimentul a fost anulat conform regulamentului de pariere.

O varianta este castigatoare atunci cand toate pariurile efectuate pe aceasta sunt castigatoare.

Un bilet poate contine una sau mai multe variante. Un bilet ce contine o singura varianta este denumit bilet simplu.

Rezultatele oficiale luate in considerare pentru determinarea biletelor castigatoare sunt cele anuntate de catre organizatori dupa incheierea evenimentului. Orice decizii ulterioare in legatura cu modificarea rezultatului evenimentului luate de catre organismele abilitate nu vor fi luate in considerare (exemplu: decizie la masa verde).

 1. CALCULUL CASTIGURILOR

Calculul unei variante castigatoare se realizeaza inmultind cotele pariurilor efectuate intre ele si dupa aceea cu miza pe varianta. La efectuarea fiecarui produs (inmultire) al cotelor, se vor lua in calcul primele doua zecimale ale rezultatului inmultirii.

Daca un bilet contine mai multe variante castigatoare, castigul pe bilet este suma castigurilor variantelor castigatoare.

Pentru ofertele speciale care au castiguri fixe stabilite de catre organizator, cotele nu se iau in calcul.

Toate pariurile se vor plati conform cotelor oferite de catre organizator in momentul efectuarii pariului de catre client (tiparite pe biletul de pariere emis catre client).

In cazul greselilor aparute in tiparirea ofertelor de pariuri, biletelor de pariere sau greselilor evidente aparute prin introducerea incorecta a datelor, organizatorul are dreptul sa anuleze aceste pariuri sau sa realizeze plata pariurilor, conform cotelor medii existente pe piata, chiar daca greseala a fost observata dupa terminarea evenimentelor sau partilor de eveniment.

In cazul in care se anuleaza unul dintre pronosticurile pe o varianta, pariul primeste cota 1.00 iar varianta ramane valabila. Daca pe o varianta, conform regulamentului doua sau mai multe pariuri nu pot fi combinate, primul pariu efectuat ramane valabil, celelalte pariuri urmand a fi anulate (primesc cota 1).

In cazul in care un eveniment nu se joaca, se intrerupe, se amana sau se suspenda inainte de terminarea timpului regulamentar de joc si nu se reia in 48 ore de la data inceperii evenimentului, toate pronosticurile care sunt deja decise ca si castigatoare, luand in calcul rezultatul evenimentului pana in momentul intreruperii vor fi validate ca si castigatoare. In cazul in care pronosticurile sunt deja decise ca si pierdute, luand in calcul rezultatul meciului pana in momentul intreruperii, acestea vor fi validate ca si pierdute. Pronosticurile a caror statut (pierzator sau castigator) nu a fost decis pana in momentul intreruperii evenimentului, vor fi omologate ca si anulate (primesc cota 1).

In cazul in care un eveniment din oferta este acceptat de 2 sau mai multe ori pe acelasi tichet, din cauza unor greseli evidente (Exemplu: meci identic cu 2 numere diferite de ordine), prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va valida rezultatul evenimentului cu cel mai mic numar de ordine (primul eveniment introdus in sistem) iar pentru celalalt/celelalte evenimente se va acorda cota 1,00.

În cazul in care un eveniment din oferta este acceptat pe tichet impreuna cu alte evenimente ce deriva din acelasi eveniment sau evenimentele derivate intre ele (ex: Final 1,X,2 cu prima repriza, a doua repriza, handicap, total goluri, gol marcat etc.) din cauza unor greseli evidente prin introducerea incorecta a datelor in program, organizatorul va acorda evenimentelor in cauza cota 1.00.

În cazul in care pentru un pariu se accepta in mod eronat, mai multe evenimente inter-dependente (de exemplu: o echipa sa castige si aceeasi echipa sa marcheze, o echipa sa castige Campionatul Mondial si aceeasi echipa sa se califice din Grupe etc.) fiecare eveniment inter-dependent se va considera ca si o varianta independenta, Organizatorul rezervandu-si dreptul de a valida castigurile considerand castigurile pentru fiecare varianta, luate separat. Prezenta prevedere se aplica in cazurile in care, din cauza unor erori ale sistemului informatic de acceptare a pariurilor, se inregistreaza pe acelasi bilet, pariuri care in mod normal nu pot fi jucate decat separat (exemplu: pentru acelasi echipa <Germania> , se accepta pe acelasi bilet, pariuri de tip “se califica din grupa” si “castiga campionatul mondial”. In mod normal cele doua pariuri nu pot fi combinate deoarece, pentru a castiga campionatul mondial, respectiva echipa trebuie in mod obligatoriu sa se califice din faza grupelor).

Exemplu: Daca pe un bilet se accepta combinat Germania castiga Campionatul Mondial – cota 3 si Germania se califica din Grupa - cota 1.4, miza totala 2 Lei, pariurile vor fi calculate ca variante separate, in cazul in care ambele pronosticuri sunt castigatoare castigul fiind suma castigurilor variantelor: 3 * 1 Leu + 1.4 * 1 Leu.

In cazul in care, pentru un eveniment ofertat cu un singur castigator, rezulta in urma desfasurarii competitiei mai multi castigatori, castigurile vor fi acordate impartind cotele de castig, la numarul de castigatori aflati la egalitate. Organizatorul poate decide in functie de numarul de castigatori sa acorde castigurile la cotele ofertate initial, fara a reduce valoarea acestora. Prezenta prevedere se aplica in cazurile in care, in mod exceptional, organizatorii unei copetitii declara mai multi castigatori, in loc de unul singur, cotele de castig oferite initial clientilor fiind calculate pentru cazul in care exista un singur castigator. Exemplu (Golgheter Campionatul European – 3 jucatori castiga titlul de golgether, marcand un numar egal de goluri in cadrul competitiei).

Veniturile din jocuri de noroc se impun prin retinere la sursa. Impozitul datorat se determina la fiecare plata, prin aplicarea urmatorului barem de impunere asupra fiecarui venit brut primit de un participant, de la un organizator sau platitor de venituri din jocuri de noroc:

Organizatorul isi rezerva dreptul sa recalculeze si sa corecteze eventualele erori ale sistemului de pariere, in limita prevederilor prezentului regulament. (De exemplu:1. Un eveniment are cota pe un pronostic 1,20 iar din sistemul de pariere se introduce eronat cota 12. Organizatorul va modifica valoarea cotei eroanate la valoare cotei corecte. 2. Un eveniment a avut introdus in sistemul de pariere un rezultat pentru total cornere sau total cartonase imediat dupa terminarea evenimentului, conform informatiilor afisate de organizatorii competitiilor. Organizatorul competitiei sportive modifica ulterior informatiile oficiale afisate pentru valoarea cartonaselor si a cornerelor, drept urmare vor fi modificate erorile de rezulat si biletele vor fi recalculate).

Plata Anticipata (Early Cash Out). Optiunea de plata anticipata, permite clientului sa solicite plata unui pariu inainte de terminarea evenimentelor pariate. Valoarea castigului este stabilita de catre organizator, in functie de valoare cotelor evenimentelor in momentul realizarii solicitarii de catre client. Aceasta optiune nu este disponibila pentru toate pariurile acceptate de catre organizator. Clientul poate solicita plata anticipata in masura in care Organizatorul ofera aceasta optiune pentru un anumit pariu. In cazul in care, intre momentul solicitarii platii anticipate de catre client si momentul acceptarii de catre client a valorii castigului oferit de catre organizator, apar modificari ale cotelor sau rezultatului evenimentelor, organizatorul poate decide sa ofere o noua valoare a castigului pentru plata anticipata sau sa anuleze posibilitatea efectuarii acesteia. Valoarea platii anticipate nu poate depasi castigul maxim inscris pe biletul de pariuri emis initial. O data cu acceptarea valorii platii anticipate de catre client, pariul se considera omologat ca si castigator; clientul nu mai are dreptul sa solicite plata unei alte valori de castig pentru pariul in cauza; nu se mai iau in considerare rezultatele finale ale evenimentelor inscrise pe biletul de joc.

Toate câştigurile maxime specificate în prezentul Regulament sunt aplicabile oricărui Client sau grupuri de Clienţi care acționează împreună, utilizând aceleași combinaţii de selecţii sau asemănătoare, chiar dacă sunt efectuate pe mai multe serii de Bilete, pe un interval de cote, în mai multe zile şi în agenţii diferite. În cazul în care Organizatorul descoperă serii de Bilete care să fi fost emise conform specificaţiilor de mai sus, valoarea însumată totală a câştigurilor de pe acestea va fi limitată la valoarea unui câştig maxim, așa cum acesta a fost prezentat anterior.

 

 1. PLATA CASTIGURILOR

Castigurile se pot incasa de catre client numai dupa prezentarea biletului castigator ori a bonului de joc, in cazul in care clientul si-a exprimat optiunea de joc prin intermediul unui dispozitiv mobil (nedeteriorat si cu datele de identificare serie/cod verificare lizibile), castig ce trebuie validat de catre organizator. Dreptul de ridicare al castigului aferent pariurilor efectuate de catre client se prescrie in termen de 30 de zile de la validarea castigurilor. Organizatorul va efectua plata oricarui castig in termen de 3 zile lucratoare de la prezentarea de catre client, in original, a biletului de pariuri castigator.

Castigurile se incaseaza in agentia unde a fost plasat pariul. Organizatorul poate decide plata castigurilor la sediul sau central ori in alta agentie decat cea in care s-a plasat pariul.

Organizatorul realizeaza identificarea clientului in scopul efectuarii platii prin :

- Prezentarea de catre client a unui « cod client » emis de catre organizator in urma completarii si semnarii de catre client a unui formular de prelucrare a datelor si verificarea celor declarate de catre acesta prin prezentarea actului de identitate;

- Completarea de catre client pe verso-ul biletului a : CNP, Nume si Prenume si verificarea datelor prin prezentarea actului de identitate.

 1. MECIURILE AMANATE, INTRERUPTE SAU DISPUTATE IN AVANS

Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice cotele pariurilor, data si ora de incepere a evenimetelor sau conditiile de joc pentru orice eveniment.

Daca un eveniment se amana, intrerupe sau nu se disputa, pronosticul ramane valabil numai daca meciul se disputa in maxim 48 de ore de la data si ora de incepere anuntate initial, altfel meciul va fi anulat, primeste cota 1.

Daca un eveniment se disputa inainte de ora de incepere anuntata de catre organizator, toate pariurile efectuate pentru evenimentul repectiv dupa ora corecta de incepere a acestuia, sunt declarate anulate (primesc cota 1.00).

In cazul intreruperii unui meci de fotbal, pariurile vor fi validate/anulate in functie de momentul in care a survenit intreruperea meciului si de regulile de anulare precizate pentru fiecare tip de pariu in parte. Daca pentru un anumit tip de pariu nu este precizata o anumita regula, daca meciul este anulat, toate pariurile efectuate pe un anumit tip de pariu se considera anulate.

In cazul in care timpul regulamentar de joc al unui eveniment este diferit fata de valorile uzuale (ex : fotbal 90 de minute) prin decizia organizatorilor respectivului eveniment (ex : meci de fotbal amical sau de tineret cu timp regulamentar 80 de minute), pariurile raman valabile.

In cazul in care in oferta de pariuri este inclus un meci care a fost intrerupt si se reia ulterior de la minutul si scorul de la care acesta a fost intrerupt, in cazul in care acest lucru nu este precizat explicit in oferta de pariuri (reluarea meciului dintr-un anumit minut si un anumit scor), toate pariurile acceptate pe meciul respectiv se considera anulate.

 1. MECIURILE CARE NU SE DESFASOARA DUPA CUM AU FOST INSCRISE PE CUPONUL DE JOC

Daca echipa gazda devine oaspete sau invers, meciul se considera nul (ANULAT).

Daca unul dintre competitorii dintr-un eveniment nu este prezentat corect pe biletul de joc emis catre client (in cazul prezentarii complet gresite sau a erorilor evidente de ortografie), evenimentul se considera anulat (primeste cota 1)

Cand un meci se disputa pe teren neutru prima echipa inscrisa pe cuponul de joc va fi considerata echipa gazda.

In cazul unui meci care se disputa pe teren neutru, ordinea de prezentare a echipelor (gazde / oaspeti) nu poate fi invocata ca si motiv de anulare a meciului.

Toate informatiile aditionale despre meciuri (scoruri anterioare in competitie, pozitie in clasament, teren neutru) prezentate pe oferta de joc, au caracter informativ, prezentarea gresita a acestora neputand constitui un motiv de anulare a pariurilor efectuate.

In cazul meciurilor care se desfasoara prin natura regulamentului competitiei pe teren neutru, nu se va lua in consideare in stabilirea ordinii de joc a echipelor (gazde/oaspeti) tara sau orasul in care se joaca meciul in raport cu echipele participante (Finala Champions League jucata in orasul Munchen, competitori Chelsea – Bayern Munchen)

 1. SISTEME DE PARIERE

11.1 SIMPLU. Biletul simplu reprezinta biletul ce contine o singura varianta. Daca toate pariurile de pe aceasta varianta (bilet) sunt corecte, biletul este castigator. Daca un singur pariu de pe aceasta varianta (bilet) nu este corect, biletul nu este castigator.

11.2 COMBINARI. Pariul de acest tip se formeaza din numarul total al pronosticurilor de "n"combinari luate cate "k" pronosticuri.

Daca cele “k” pronosticuri sunt castigatoare, toate cele “n” combinari sunt castigatoare iar valoarea castigului o formeaza suma valorilor celor “n” combinari.

La acest gen de pariu se mai poate adauga unul sau mai multe meciuri, numite baza care sunt incluse in fiecare combinare, rolul lor fiind de a mari valoarea castigului. Daca se pierde un meci din baza, biletul este declarat necastigator.

Combinarile vor fi acceptate respectand toate regulile impuse de regulamentul de joc al societatii, pentru fiecare varianta de combinatii cuprinse in pariul efectuat.

11.3 PRONOSTICURI MULTIPLE - DUBLE, TRIPLE etc. Pronosticul multiplu pentru un eveniment, este un set de doua, trei sau mai multe pronosticuri, efectuate pentru acelasi tip de pariu. Numai un singur pronostic poate fi castigator din selectia de pronosticuri pentru evenimentul respectiv.

11.4 PARIURI PE GRUPE Un bilet care contine grupe, este biletul in care, clientul isi imparte selectia de pariuri pe care doreste sa o efectueze in grupe si efectueaza un pariu de tip combinari intre grupele de meciuri astfel definite. La efectuarea combinatiilor intre grupe, ficare grupa poate fi considerata conform regulii combinarilor ca si un eveniment separat, a carui cota de castig este reprezentata de produsul cotelor pariurilor continute in grupa respectiva.

Daca un singur eveniment din grupa nu este pronosticat corect, grupa nu este castigatoare.

Nu se pot efectua combinari in interiorul unei grupe.

Modalitatea de calcul a castigului unui astfel de bilet este identica cu aceea a unui bilet cu combinari. Se considera fiecare grupa ca si un eveniment separat, cota sa de castig fiind produsul cotelor din grupa.

12 TIPURI DE PARIURI SPORTIVE. FOTBAL 

12.1 FINAL 1, X, 2

Definitie: FINAL - Clientul va trebui sa numeasca la momentul completarii biletului de joc rezultatul final al meciului.

Rezultatul final este considerat scorul la sfarsitul timpului regulamentar de joc, la care se adauga si minutele de prelungire, dictate de arbitru.

Eventualele prelungiri ale meciului (reprize suplimentare de prelungire, lovituri de departjare etc.) nu se iau in considerare la stabilirea pronosticului final, exceptie facand cazurile in care acest lucru este specificat explicit pe cuponul de joc.

12.2 PAUZA-FINAL

Definitie: Clientul va trebui sa numeasca pronosticul atat la pauza cat si la finalul meciului.

Daca un meci este anulat dupa finalul primei reprize, pariurile pauza-final care nu contin pronosticul pentru pauza corect, conform rezultatului inregistrat la pauza, vor fi omologate ca si pierdute. Restul pariurilor se anuleaza (primesc cota 1).

Daca meciul este anulat inainte de pauza, toate pariurile sunt anulate (primesc cota 1)

Acest pariu poate fi oferit si pentru alte sporturi, decat fotbal (exemplu: Hochei “prima perioada / final meci”).

12.3 PAUZA

Definitie: Clientul va trebui sa numeasca pronosticul (1, X sau 2) corespunzator rezultatului cu care se va termina prima repriza a meciului.

Daca un meci se intrerupe in prima repriza (inainte de minutul 45), pariul pauza se anuleaza si primeste cota 1.

Daca meciul se intrerupe in timpul pauzei sau in timpul celei de-a doua reprize (dupa minutul 45), pariul ramane valabil.

12.4 SUB / PESTE

Definitie: Sub / Peste reprezinta valoarea de referinta a numarului de goluri (puncte, game-uri) oferita de organizator. Clientul trebuie sa numeasca daca, intr-un anumit meci, se vor marca mai mult sau mai putin de 0,5/1,5/2,5 s.a.m.d. goluri (puncte, game-uri), in timpul regulamentar de joc. Valoarea de referinta a numarului de goluri (puncte, game-uri) poate varia. In cazul pariului Sub/Peste 2.5 goluri, MP=mai putin de 2.5 goluri si MM-mai mult de 2.5 goluri. In cazul in care, pentru un eveniment sportiv se ofera doar cote de tip 1 sau 2 (victorie gazde sau victorie oaspeti) excluzand rezultatul de egalitate, la omologarea pariurilor castigatoare se va lua in considerare si rezultatul dupa prelungirile meciului (atunci cand este cazul). Exemplu:baschet, fotbal american etc. In cazul pariurilor live pentru baschet se va lua in calcul la omologarea castigurilor rezultatul evenimentului incluzand eventualele prelungiri.

Pariul poate fi oferit si pentru alte sporturi decat fotbal din oferta de pariuri. Pariul poate fi oferit si pentru fractiuni de timp dintr-un eveniment sportiv (exemplu: prima repriza – fotbal, prima perioada - hochey, etc.)

12.5 NUMAR DE GOLURI

Definitie: Pentru acest tip de pariu, clientul trebuie sa mentioneze numarul total de goluri inscrise in meciul pentru care pariaza, in prima repriza, a doua repriza sau in timpul regulamentar de joc.

Exemplu : 0, 1, 2, 0-1, 2-3, 4+, 7+, PG 2+ (doua sau mai multe goluri in prima repriza a meciului), GRS 2+ (doua sau mai multe goluri in repriza secunda a meciului)

12.6 SANSA DUBLA

Definitie: Pentru acest tip de pariu se pariaza cu o singura miza pe doua rezultate posibile: 1X, X2, 12.

12.7 MARCHEAZA / NU MARCHEZA

Definitie: Pentru acest pariu, Clientul trebuie sa mentioneze daca echipa pe care a ales-o va inscrie sau nu goluri in timpul regulamentar de joc. Autogolul unui jucator se considera gol marcat pentru echipa adversa.

EXEMPLU: DG, DG2+ ,DG3+ = dau gol gazdele, dau gol gazdele 2 sau mai mult de 2 goluri, dau gol gazdele 3 sau mai mult de 3 goluri.

DO, DO2+ ,DO3+ = dau gol oaspetii, dau oaspetii 2 sau mai mult de 2 goluri, dau oaspetii 3 sau mai mult de 3 goluri.

DG1&2 = gazdele marcheaza in ambele reprize

DO1&2 = oaspetii marcheaza in ambele reprize

GG2+ = gazdele si oaspetii marcheaza fiecare cel putin 2 goluri in meci.

GG&3+ = ambele echipe marcheaza cel putin un gol iar in meci se marcheaza cel putin 3 goluri in total.

NO = nu marcheaza oaspetii

NG = nu marcheaza gazdele

DG/NO = marcheaza gazdele si nu marcheaza oaspetii

NG/DO = nu marcheaza gazdele si marcheaza oaspetii

12.8 SCOR CORECT

Pentru acest tip de pariu, clientul trebuie sa indice scorul corect, intr-un anumit moment de desfasurare al evenimentului sportiv (la pauza, repriza secunda, timp regulamentar, dupa prelungiri, anumit interval de minute ale evenimentului: scor corect min 1-20 al meciului samd.)

12.9 PAR-IMPAR

Definitie: Clientul va trebui sa numeasca daca numarul de goluri inscrise in timpul regulamentar de joc de catre ambele echipe este par sau impar.

12.10 DUEL GOLURI

Definitie: Clientul va trebui sa numeasca in care dintre cele doua meciuri prezentate in oferta se marcheaza mai multe goluri in timpul regulamentar de joc.

12.11 HANDICAP

Definitie: Pentru acest gen de pariu una din echipe primeste avantaj unul sau mai multe goluri de la inceputul meciului. La rezultatul meciului se aduna acest avantaj pentru a obtine rezultatul pariului cu handicap.

Pariul cu handicap poate fi oferit si pentru alte sporturi decat fotbal.

12.12 CINE MARCHEAZA PRIMUL GOL

Definitie: Se pariaza pentru echipa care va marca primul gol al meciului.

Pariurile se efectueaza pentru timpul regulamentar de joc.

Daca rezultatul evenimentului este 0-0 toate pariurile efectuate pentru acest tip de pariu sunt pierdute.

Acest pariu poate fi oferit si pentru alte sporturi decat fotbal.

12.13 INCEPE MECIUL

Definitie: Se pariaza pe echipa care va incepe meciul.

12.14 PARIURI PE CARTONASE

Tipuri de pariuri:

- Total cartonase in meci: se pariaza daca numarul total de cartonase acordate in meci este sub sau peste valoarea de referinta (ex: 3.5;4.5 etc).

- Total cartonase pe echipe : se pariaza daca numarul total de cartonase acordate fiecarei echipe in parte, in meci, este sub sau peste valoarea de referinta (ex: 1.5;2.5 etc).

- Cartonas rosu DA/Nu: se pariaza daca in meci se acorda sau nu cartonas rosu

- Primul cartonas: se pariaza pe echipa care va primi primul cartonas in meci (rosu sau galben), sau daca in meci nu se acorda niciun cartonas

Cartonasul galben acordat se considera 1 cartonas, iar cartonasul rosu se considera ca si 2 cartonase. Al doilea cartonas galben acordat unui jucator nu se ia in considerare. Un jucator nu poate lua mai mult de 3 cartonase in meci (1 galben + 2 pentru rosu = 3 cartonase). Pariurile pe cartonase sunt valabile pentru timpul regulamentar de joc. Cartonasele acordate rezervelor sau altor membri non-jucatori (nu se afla pe teren) ai echipei, nu sunt luate in considerare. Cartonasele acordate in afara timpului regulamentar de joc nu se iau in considerare

Regulile de mai sus se aplica oricarui alt tip de pariu oferit ce implica acordarea de cartonase.

12.15 PARIURI PE CORNERE

Tipuri de pariuri:

 • Total cornere in meci: se pariaza daca numarul total de cornere executate in meci este sub sau peste valoarea de referinta (ex: 8.5;9.5 etc).
 • Total cornere pe reprize: se pariaza daca numarul total de cornere executate in fiecare repriza in parte sub sau peste valoarea de referinta
 • Total cornere pe echipe: se pariaza daca numarul total de cornere executate de catre fiecare echipa in parte, in meci este sub sau peste valoarea de referinta
 • Primul corner in meci: se pariaza pentru care echipa va executa primul corner in meci.
 • Cornerele acordate dar care nu sunt executate nu se iau in considerare. Toate pariurile sunt valabile pentru timpul regulamentar de joc.

12.16 PARIURI PENTRU PENALTY

Tipuri de pariuri:

 • Primul penalty: se pariaza pe echipa care va executa primul penalty in meci;
 • Penalty DA/NU: se pariaza daca in meci se va acorda sau nu penalty oricareia dintre echipe.

Toate pariurile sunt valabile pentru timpul regulamentar de joc. Eventualele penalty-uri acordate in reprizele de prelungire sau loviturile de departajare nu se iau in considerare.

12.17 SE CALIFICA MAI DEPARTE

Definitie: Se pariaza pentru echipa care va promova in faza urmatoare a competitiei respective.

La omologarea acestui tip de pariu se iau in calcul eventualele prelungiri, lovituri de departajare intr-un meci. Nu se vor lua in calcul la omologarea castigurilor, eventuale decizii la masa verde. In cazul in care rezultatul meciului tur stabilit pe teren este modificat printr-o decizie la masa verde, pariurile se anuleaza (primesc cota 1.00). In cazul in care meciurile tur sau retur nu se disputa sau se intrerup si nu se reiau in termen de 48 de ore pariurile se anuleaza (primesc cota 1.00). In orice alta situatie se ia in calcul pentru omologarea pariurilor rezultatul din teren, inregistrat la finalul meciului.

12.18 IN CE REPRIZA SE MARCHEAZA MAI MULTE GOLURI

Definitie: Clientul trebuie sa numeasca in care repriza a unui meci, se vor marca mai multe goluri.

12.19 CASTIGA DUPA CE A FOST CONDUSA

Definitie: Se pariaza pe faptul ca echipa care va deschide scorul va pierde meciul. Nu se vor lua in considerare alte rasturnari de scor pe parcursul partidei.

12.20 CASTIGA IN PRELUNGIRI / LA PENALTY

Definitie: Se pariaza ca echipa sa castige un meci in prelungirile acestuia. Pariurile se efectueaza, si cotele se ofera, separat, pentru cele doua reprize de prelungiri ale meciului si pentru loviturile de departajare (penalty).

12.21 IN CE MINUT SE MARCHEAZA PRIMUL GOL

Definitie: Se indica in care dintre interval de timp se afla minutul in care se marcheaza primul gol al meciului.

12.22 SANSA

Clientul trebuie sa parieze minim 11 meciuri, iar in situatia in care pierde un singur meci, atunci va primi ca si cota de castig 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Castigul pariului efectuat va fi in consecinta produsul dintre miza si cota de castig de 10% din produsul cotelor meciurilor pronosticate corect. Organizatorul stabileste o cota si o miza minima pe bilet, ca si conditie pentru acordarea castigului (ex. cota minima pe bilet 1.25 si o miza minima pariata de 4.76 lei)

Pariul SANSA este valabil numai pentru bilete simple, bilete ce contin o singura varianta. Nu se accepta pronosticuri multiple sau bilete ce contin combinatii sau grupe.

Pariul SANSA este valabil daca pe biletul pariat exista cel putin 1 meci pronosticat corect, meci care nu a fost anulat (declarat nul) conform prevederilor regulamentului si doar un singur meci pierdut.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica numarul minim de meciuri ce trebuie pariat, miza minima pariata pentru care pariul se acorda cat si cota minima a fiecaruia dintre acestea. Organizatorul va comunica clientilor orice modificare a conditiilor de acordare cu minim 72 de ore inainte de intrarea in vigoare a acestora.

12.23 SANSA DUBLA LA PAUZA

Definitie: Pentru acest tip de pariu se pariaza cu o singura miza pe doua rezultate posibile pentru rezultatul la pauza al meciului.

Acest pariu poate fi oferit si pentru alte sporturi, decat fotbal (exemplu: Hochei “sansa dubla prima perioada ”).

12.24 REPRIZA SECUNDA

Definitie: Pentru pariul “Repriza secunda” clientul pariaza pe rezultatul cu care se va termina repriza secunda. Pentru acest tip de pariu, rezultatul la pauza sau final al meciului nu se iau in considerare, pariindu-se pe rezultatul reprizei secunde a meciului.

12.25 SANSA DUBLA REPRIZA SECUNDA

Definitie: Pentru acest tip de pariu se pariaza cu o singura miza pe doua rezultate posibile pentru rezultatul reprizei secunde a meciului. Pentru acest tip de pariu, rezultatul la pauza sau final al meciului nu se iau in considerare, pariindu-se pe rezultatul reprizei secunde a meciului.

12.26 PAUZA SAU FINAL

Definitie: Pentru acest tip de pariu, clientul pariaza pe rezultatul la pauza sau la final al meciului. In cazul in care pronosticul efectuat de catre client este corect la pauza ori la finalul meciului, pariul este castigator

12.27 VICTORIE FINAL

Definitie: Pentru acest tip de pariu, clientul pariaza pe victoria unei echipe intr-un meci de fotbal. In cazul in care echipa pe care s-a pariat castiga meciul, pariul este castigator. In cazul in care echipa pe care s-a pariat pierde meciul, pariul se considera pierdut. In cazul in care rezultatul meciului este unul de egalitate, pariul se considera anulat.

Pariul victorie final poate fi oferit de catre organizator pentru alte sporturi decat fotbal.

12.28 VICTORIE PAUZA

Definitie: Pentru acest tip de pariu, clientul pariaza pe victoria unei echipe la pauza meci de fotbal. In cazul in care echipa pe care s-a pariat castiga prima repriza a meciului, pariul este castigator. In cazul in care echipa pe care s-a pariat pierde prima repriza a meciului, pariul se considera pierdut. In cazul in care rezultatul la pauza a meciului este unul de egalitate, pariul se considera anulat.

Pariul victorie pauza poate fi oferit de catre organizator pentru alte sporturi decat fotbal

.

12.29 SUPER COTA

Definitie: Pentru acest tip de pariu, clientului i se ofera o cota de victorie pentru echipa favorita in meciul respectiv, in functie de numarul de meciuri pe care clientul opteaza sa le parieze. Se accepta un singur pariu de tip SUPER COTA pe un bilet de pariere. In cazul in care se pariaza un pariu de tip SUPER COTA, nu se acorda pariul BONUS. Pariul SANSA este valabil pentru pariurile de tip super cota. Pariul super cota poate fi realizat cu conditia ca in pariul efectuat sa nu se regaseasca o cota mai mica de 1.20. Valoarea acestei cote poate fi modificata de catre organizator.

12.30 COMBO BET

Definitie: Se pariaza ca doua sau mai multe tipuri de pariuri oferite pentru acelasi eveniment sportiv, sa fie castigatoare in acelasi timp. Pariul combo bet poate fi oferit pentru orice sport din oferta de pariuri. La validarea pariului, se vor lua in considerare regulile de joc pentru fiecare pariu/sport ce alcatuiesc combo bet-ul.

Exemple:

Fotbal: 1&G4+ = castiga gazdele si in meci se marcheaza 4 sau mai multe goluri

Tenis: 1&MM = castiga jucatorul 1 si in meci se joca un numar de game-uri mai mare decat valoarea de referinta.

Basket: 1&MP = castiga gazdele si in meci se realizeaza mai putine puncta decat valoarea de referinta.

12.31 PARIU BONUS

Definitie: In functie de miza pariata, numarul de meciuri pariat pe bilet si cea mai mica cota ca si valoare pariata, se acorda un bonus procentual la castigul unui pariu efectuat.

Daca unul sau mai multe dintre meciurile de pe bilet este anulat, pariul BONUS nu se acorda.

Valoarea castigului pariului, cumulata cu valoarea bonusului acordat nu poate depasi valoarea castigului maxim acordat de catre organizator pentru un pariu, 100.000 lei.

Organizatorul va comunica clientilor orice modificare a conditiilor de acordare cu minim 72 de ore inainte de intrarea in vigoare a acestora.

12.32 CASTIGA RESTUL MECIULUI

Definitie: Pariul este specific pariurilor live. Se pariaza pe rezultatul final sau la pauza al meciului, considerandu-se scorul meciului 0-0 in momentul efectuarii pariului, indiferent de scorul real din acel moment. In momentul efectuarii pariului se imprima pe bilet scorul real al meciului din momentul efectuarii pariului.

Exemplu: In meciul Steaua – Rapid, scor 0-2, se pariaza “CINE CASTIGA RESTUL MECIULUI – Timp regulamentar de joc (0:2)” – Pronostic 1 (Steaua). Daca rezultatul final al meciului este 1-2, pariul este castigator pentru echipa Steaua, deoarece plecand de la scorul 0:2, restul meciului a fost castigat de echipa Steaua cu scorul de 1:0

Pariul poate fi oferit si pentru alte sporturi decat fotbal.

12.33 HANDICAP ASIATIC

Definitie: Handicapul asiatic este tipul de pariu in care una dintre echipele implicate porneste cu un handicap. Acest handicap va fi adaugat la rezultatul final real al meciului. Pariul poate fi oferit la pauza sau la final. Pariul poate fi oferit si pentru alte sporturi decat fotbal.

Handicap asiatic (0:0) (zero). Exemplu: In caz de egalitate miza va fi returnata. In cazul in care echipa A castiga, pariul pe echipa A este castigator. In cazul in care echipa B castiga, pariul pe echipa B este castigator.

Handicap Asiatic Intreg (-1:1) etc. Exemplu:Echipa A (-1) : Echipa B (+1) (sau Echipa A (-2) : Echipa B (+2) etc; calculul rezultatului se face in functie de scor si handicapul indicat). Daca echipa A castiga la o diferenta de 1(un) gol, rezultatul pariului pe Echipa A (-1) : Echipa B (+1) este unul de egalitate iar miza este returnata. Daca echipa A castiga la doua sau mai multe goluri diferenta, pariul pe Echipa A (-1) este castigator. In cazul unui rezultat de egalitate sau victorie a Echipei B, pariul pe Echipa B (-1) este castigat.

Handicap Asiatic Fractional (-0.5:0.5) etc. Exemplu: Echipa A(-0.5) : Echipa B(+0.5) (sau Echipa A (-1.5) : Echipa B (+1.5) etc; calculul rezultatului se face in functie de scor si handicapul indicat). Daca Echipa A castiga la orice diferenta, pariul pe Echipa A (-0.5) este castigator in timp ce pariul pe echipa B (+0.5) este pierdut. Daca echipa B castiga cu orice scor sau partida are un rezultat de egalitate, pariul pe echipa B (+0.5) este castigator in timp ce pariurile pe Echipa A (-0.5) sunt pierdute.

Asiatic Sub/Peste - 1.0/ 2.0/ 3.0/ etc. Daca suma totala a golurilor este egala cu valoarea sub/peste, miza va fi returnata. Pariurile pe “sub” sunt castigatoare daca suma golurilor marcate este mai mica decat valoarea sub/peste in timp ce pariurile “peste” sunt castigatoare atunci cand suma golurilor marcate este mai mare decat valoarea sub/peste.

Asiatic Sub/Peste 0.5/ 1.5/ etc. Identic ca si regulament de pariere cu pariurile normale sub/peste 0.5. 1.5 2.5 goluri. etc.)

Asiatic Sub/Peste 0.75/ 1.25/ 1.75/ etc. Miza este impartita pe doua variante (pariuri), castigul pentru fiecare dintre acestea fiind calculate separat. 50% din miza este pariata pe cea mai apropiata valoare, mai mica, multiplu de 0.5 fata de valoarea initiala sub/peste (ex. 1.25), restul de 50% din miza este pariata pe cea mai apropiata valoare, mai mare, multiplu de 0.5 fata de valoarea initiala sub/peste (ex. 1.25).

Exemplul 1: Pariuri pe “sub” 1.25, 50% din miza este pariata pe Asiatic “sub” 1.0. Restul de 50% din miza este pariata pe Asiatic “sub” 1.5. Daca nu se marcheaza nici un gol in meci, intregul pariu este castigator. Daca se marcheaza un singur gol, miza pentru pariul Asiatic “sub” 1.0 va fi returnat in timp ce pariul Asiatic “sub” 1.5 este castigator. Daca doua sau mai multe goluri sunt marcate, intregul pariu este pierdut. 

Exemplul 2: Pariuri pe Asiatic “peste” 2.75, 50% din miza este pariata pe Asiatic “peste” 2.5, restul de 50% din miza fiind pariata pe Asiatic “peste” 3.0. Daca in meci sunt marcate 4 sau mai multe goluri, intreg pariul este castigator. Daca in meci se marcheaza exact 3 goluri, pariul Asiatic “peste” 2.5 este castigator in timp ce miza pentru pariul Asiatic "peste"3.0 va fi returnata. Daca in meci se marcheaza doua sau mai putine goluri, intreg pariul este pierdut.

12.34 NUMAR DE GOLURI GAZDE - OASPETI

Definitie: clientul trebuie sa indice numarul corect de goluri inscrise de echipa gazda sau echipa oaspete intr-un eveniment sportiv. Pariul ia in calcul exclusiv numarul de goluri marcat de catre echpa pe care s-a pariat.

Pariul poate fi oferit la pauza sau finalul meciului. Pariul poate fi oferit si pentru alte sporturi decat fotbal.

Exemplu: Numar de goluri gazde, timp regulamentar de joc – pronostic: 3+ goluri – cota 11.00. Pariul este castigat in cazul in care, in timpul regulamentar de joc, gazdele marcheaza 3 sau mai multe goluri.

Numar de goluri oaspeti, timp regulamentar de joc – pronostic: 2 goluri– cota 7.00. Pariul este castigat in cazul in care, in timpul regulamentar de joc, oaspetii marcheaza exact 2 goluri.

12.35 SUPER 200

In cazul in care cota totala a unui bilet simplu (cu o singura varianta de joc) este mai mare sau egală cu 200 si clientul pierde pe doar un singur eveniment de pe acest bilet, el va primi de 10 (zece) ori miza acestui bilet. In cazul in care unul sau mai multe evenimente de pe tichet primesc din motive enumerate in regulament cota 1, regula de mai sus se va pastra si se va calcula din nou cota ramasa pe bilet dupa aplicarea cotei 1. Pentru a primi acest castig trebuie ca pe tichet sa existe doar cote de evenimente mai mici de 5.00. In cazul in care un bilet indeplineste conditiile pentru Pariul Sansa dar si pentru Super 200, se va acorda cel care este valoric mai mare.

12.36 MECIURI FANTASTICE

Definitie: Clientul va trebui sa numeasca care dintre cei doi competitori inscrisi pe cupon marcheaza mai multe goluri in timpul regulamentar de joc. Exemplu: Daca se joaca meciurile Bracelona – Malaga si Manchester United – WBA iar pentru pariul MECIURI FANTASTICE pe cuponul de joc apare Barcelona – Manchester United, atunci clientul trebuie sa numeasca care dintre cele doua echipe marcheaza mai multe goluri in meciurile disputate de fiecare in parte.

12.37 SCORECAST  

Definitie: Clientul poate combina pariurile pentru prim/orice marcator cu scorul corect al meciului respectiv. Cota de victorie pentru pariurile scorecast se va calcula astfel: Cota scorecast = (cota marcator x cota scor corect) / 2.

12.38 VICTORIE DUBLA

Definitie: Clientul pariaza ca ori gazdele ori oaspetii vor castiga atat prima repriza cat si cea de-a doua.

12.39 VICTORIE SAU GOLURI

Definitie: Clientul pariaza ca ori echipa gazda castiga meciul sau in meci se dau peste 2.5 goluri, ori ca echipa oaspete castiga meciul sau in meci se marcheaza peste 2.5 goluri.

12.40 PRIM MARCATOR/ORICE MARCATOR/ULTIM MARCATOR

Definitie: Clientul pariaza pe jucatorul care va marca primul gol in meci sau orice gol din meci sau ultimul gol din meci. In cazul in care se va marca un singur gol in meci, pariurile pe jucatorul care marcheaza sunt valabile si pentru prim marcator si pentru orice marcator si pentru ultim marcator.

Daca un jucator nu evolueaza in meciul respectiv, pariurile pe acest jucator se considera anulate.

Daca un jucator intra pe parcursul meciului cand deja se marcase primul gol, pariurile pentru prim marcator pe acest jucator sunt considerate anulate.

12.41 OASPETII COTA 1

Definitie: se pariaza pe victoria gazdelor sau rezultat de egalitate in timpul regulamentar de joc. In cazul in care echipa oaspete castiga meciul, toate pariurile se considera anulate.

Pariul poate fi oferit in acelasi conditii pentru rezultatul meciului la pauza sau in repriza secunda.

12.42 GAZDELE COTA 1

Definitie: se pariaza pe victoria oaspetilor sau rezultat de egalitate in timpul regulamentar de joc. In cazul in care echipa gazda castiga meciul, toate pariurile se considera anulate. Pariul poate fi oferit in acelasi conditii pentru rezultatul meciului la pauza sau in repriza secunda.

12.43 Pariurile oferite pentru fotbal, in functie de natura lor, pot fi oferite si pentru alte sporturi decat fotbal, in conditiile in care modul de desfasurare si rezultatul evenimentelor sportive este similar cu logica pariurilor mai sus descrise.

Exemplu:

Nmar de goluri – hochey

Prima repriza (perioada) – hochey

Mai mult sau mai putin (n goluri / cosuri) – basket

Handicap – basket

Sub/Peste – puncte la basket, game/set la tenis, goluri la handbal samd.

12.44 Aditional tipurilor de pariuri prezentate mai sus, in cazul meciurilor importante, organizatorul poate oferi si alte tipuri de pariuri cu caracter special. Descrierea pariurilor si cotele aferente acestora se comunica clientilor prin intermediul mijloacelor de informare din agentii si pe website-ul organizatorului.

Exemplu: hattrick al unui anumit jucator in meci, posesie echipa in timpul regulamentar de joc, numar de schimbari (total/pe echipa), numar de faulturi, metoda marcarii unui gol in meci (sut, cu capul etc) samd.

12.45 COTA EXCEL

Pentru acest tip de pariu, clientului i se ofera pentru anumite evenimente selectionate de catre organizator, cote de castig cu o valoare majorata fata de cotele de baza ale acestuia.

Pentru acest tip de cote, organizatorul poate stabili o miza minima ce trebuie pariata diferita de miza minima acceptata.

Pariurile de tip “Cota Excel” nu se iau in calcul la acordarea si calculul castigului aferent pariurilor de tip “Sansa”, “Bonus”. Exemplu, daca un client pariaza 10 pronosticuri, dintre care 2 (doua) dintre acestea sunt “Cota Excel”, acesta va primi un bonus la castig aferent unui numar de 8 meciuri pariate.

 1. TIPURI DE PARIURI SPORTIVE. SPORTURI CU MOTOR

13.1 Castiga (WIN), Se claseaza (PL), Pole Position (PP)

Definitie: Clientul trebuie sa numeasca castigatorul cursei, sau clasarea pe primele pozitii (Ex :Loc 1-3), sau castigatorul calificarilor in cursa (pole position).

Daca se pariaza pe un competitor care abandoneaza in timpul desfasurarii cursei, pariul pe competitorul respectiv este pierdut. Daca se pariaza pe un competitor care nu mai participa, pariul pe competitorul respectiv este anulat. Cotele POLE POSITION sunt valabile pana la inceperea cursei pentru stabilirea POLE POSITION-ului, iar restul cotelor sunt valabile pana la inceperea cursei propriu-zise. Nu se pot combina, pentru acelasi competitor pariuri de tip POLE POSITION cu pariuri de tip CASTIGA sau SE CLASEAZA.

13.2 Duel cursa si duel calificari

Definitie : trebuie numit care dintre doi competitori se claseaza mai bine in cursa.

Daca unul din cei doi competitori abandoneaza, celalalt este considerat castigatorul ‘duelului’. Daca ambii competitori abandoneaza, este considerat castigator cel care a parcurs mai multe ture. Daca unul sau ambii competitori nu mai participa, pariul pe duelul respectiv este anulat. Daca ambii competitori abandoneaza in acelasi tur de circuit, pariul este anulat.

13.3 Termina cursa / Nu termina cursa

Definitie : trebuie numit daca un competitor trece sau nu linia de sosire.

Rezultatele privind clasificarea sunt conform cu rezultatele comunicate de F.I.A.(Federatia Internationala de Atomobilism).

14. TIPURI DE PARIURI SPORTIVE. CICLISM, ATLETISM, SCHI

Definitie: Clientul trebuie sa numeasca castigatorul cursei sau clasarea pe primele pozitii (Ex :Loc 1-3)

Daca se pariaza pe un competitor care abandoneaza cursa, pariul pe competitorul respectiv este pierdut. Daca se pariaza pe un competitor care nu participa la cursa, pariul pe competitorul respectiv este anulat.

 1. TIPURI DE PARIURI SPORTIVE. TENIS DE CAMP

Definitie: Clientul trebuie sa aleaga castigatorul meciului, scorul corect sau numarul total de game-uri.

Daca un jucator se retrage dupa ce meciul a inceput pariurile pentru rezultatul final al evenimentului primesc cota 1. Daca unul din jucatori s-a retras dupa terminarea primului set, pariurile efectuate pe castigatorul primul set raman valabile, in caz contrar ele se considera anulate.

In cazul unui meci intrerupt din orice motiv, daca nu exista nici o posibilitate ca desfasurarea pana la final a meciului sa influenteze starea pariului, pariurile se omologheaza corespunzator, castigator sau pierdut.

Exemplu: Un set este abandonat la 4-4 , pariurile peste/sub 9.5 game-uri pe set sunt decise ca fiind castigatoare respectiv necastigatoare, deoarece orice rezultat final plecand de la acest scor, conform regulamentului de joc al sportului tenis, impune jucarea a minim 10 game-uri. Pariurile Peste/Sub 10.5 game-uri se vor anula (vor primi cota 1).

Un meci jucat dupa sistemul 2 din 3 seturi este abandonat la scorul de 6-4, 2-6, pariurile Peste/Sub 23.5 game-uri sunt decise ca fiind castigatoare sau necastigatoare deoarece rezultatul meciului ar fi impus jucarea a cel putin 24 game-uri (intr-un set la tenis trebuiesc jucate minim 6 game-uri pentru stabilirea castigatorului). Pariurile Peste/Sub 24,5 game-uri (sau mai multe game-uri) se vor anula (vor primi cota 1).

Daca un jucator se retrage inainte de inceperea meciului, pariurile pentru eveniment se considera anulate.

Pentru meciurile de tenis, omologarea rezultatelor meciurilor se efectueaza pana cel tarziu la finalul turneului. Pentru pariurile de tenis, nu se aplica regula de anulare a unui eveniment in cazul in care acesta nu se disputa in 48 de ore de la data de incepere anuntata a meciului.

Daca un meci de tenis incepe in cursul unei saptamani si este intrerupt, toate pariurile efectuate raman valabile pana la terminarea meciului, chiar daca acesta se disputa luni, in saptamana urmatoare.

 1. TIPURI DE PARIURI SPORTIVE. SPORTURI DE CONTACT

Definitie: Clientul trebuie sa numeasca castigatorul meciului, sau runda/repriza in care se stabileste castigatorul meciului. Daca un joc se amana, se considera anulate.

 1. TIPURI DE PARIURI SPORTIVE. FOTBAL AMERICAN, BASEBALL, RUGBY, HOCHEI, VOLEI, BASKET

Definitie: Clientul trebuie sa numeasca castigatorul (rezultatul de egalitate unde este cazul) meciului respectiv dupa incheierea timpului regulamentar de joc (1, X sau 2), rezultatul la pauza al evenimentului, numarul total de puncte (goluri) si handicap.

Pentru evenimentele de baseball, daca meciul nu se disputa intr-un interval de 12 de ore de la data si ora anuntate in ofertele de pariuri ale organizatorului, pariul se considera anulat. In cazul in care aceleasi echipe disputa doua meciuri intr-un interval egal sau mai mic de 12 ore, iar in oferta organizatorului exista cote pentru un singur meci intre echipe, se ia in considerare ca si valabil rezultatul primului meci disputat in ordine cronologica intre cele doua echipe.

In cazul in care, pentru un eveniment sportiv se ofera cote de tip 1 sau 2 (victorie gazde sau victorie oaspeti) excluzand rezultatul de egalitate, la omologarea pariurilor castigatoare se va lua in considerare si rezultatul dupa prelungirile meciului.

 1. ANTEPOST (lunga durata)

Clientul trebuie sa numeasca castigatorul competitiei (simbol W = castiga) sau clasarea pe primele pozitii (Ex :1-3) (simbol PL = clasare) in clasamentul final. In cazul in care s-a pariat pe un competiror care ulterior nu mai participa in competitie (se retrage), pariul respectiv este pierdut.

Organizatorul stabileste numarul maxim de evenimente antepost ce pot fi jucate pe o varianta (Ex: maxim 6 evenimente ANTEPOST pe o varianta). Organizatorul poate modifica maximul de evenimente ANTEPOST jucate pe o varianta, maximul valabil fiind cel acceptat in momentul efectuarii pariului.

19. ALTE TIPURI DE PARIURI

Oranizatorul poate oferi alte tipuri de pariuri sportive. In acest caz, toate regulile generale de joc se aplica. Regulile specifice de pariere pentru respectivul tip de pariu vor fi precizate in ofertele de pariere.

20. CURSE DE CAI SI CAINI TRANSMISE IN DIRECT

20.1 Organizatorul accepta pariuri pentru curse de cai si caini. Programul de desfasurare al evenimentelor sportive, cotele de pariere, desfasurarea efectiva si rezultatele acestora urmeaza a fi communicate clientilor prin intermediul monitoarelor amplasate in agentii.

20.2 Toate rezultatele se omologheaza in conformitate cu rezultatele oficiale communicate de catre organizatori la finalul curselor. Orice modificari ulterioare ale rezultatului (descalificari, apeluri sau amendamente aduse rezultatelor) nu vor fi luate in considerare. Pariurile se plaseaza pe numele calului care participa la cursa, numarul de participare avand rol informativ.

20.3. Organizatorul va face toate diligentele sa ofere imagini in direct cu desfasurarea curselor si alte informatii statistice utile procesului de pariere (forma jockeului, numarul de participare samd). Toate aceste informatii au titlu informativ. Orice inacuratete in prezentarea acestora ori lipsa lor completa in cazul unei anumite curse nu poate fi invocat de catre client ca si motiv de anulare a unui pariu plasat.

20.4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula pariurile acceptate in urmatoarele cazuri, la acestea adaugandu-se prevederile generare ale regulamentului de pariuri:

- o cursa nu a avut loc / a fost intrerupta / abandonata si nu a fost reluata in cursul aceleiasi zile in care a fost initial anuntata in programul de joc

- o cursa nu s-a disputat, a fost reprogramata intr-o alta locatie ori tipul de suprafata pe care se desfasoara cursa a fost modificat (de la iaba la pamant)

- o cursa a fost declarata nula/anulata de catre organizatori sau rezultatul a fost stabilit printr-o decizie de tip “la masa verde”

- daca un pariu este plasat pe un competitor ce nu participa la evenimentul respective

- pariurile sunt acceptate pana la inceperea cursei. In cazul in care, din orice motiv, un pariu va fi acceptat dupa acest moment, acesta va fi omologat ca si anulat.

- In cazul in care au fost acceptate pariuri ale caror cote sunt in mod semnificativ gresite (valoarea acestora este in mod evident gresita). Aceasta situatie se refera, fara a se limita, la urmatoarele cazuri: eroare de introducere a cotelor in sistemul de pariuri, modificarea semnificativa a conditiilor de desfasurare a cursei

- In cazul in care au fost acceptate pe acelasi bilet de joc, in cazul aceluiasi competitor, pariuri similare ca si logica (castiga, clasare 1-2, clasare 1-3, pariu head-to-head samd).

- In toate cazurile enumerate mai sus, in cazul pariurilor simple (1 linie) pariul va fi anulat integral, in timp ce pentru pariurile cu combinatii (2 sau mai multe linii), vor fi anulate doar liniile ce contin pariuri anulate, restul liniilor ramanand valabile / in joc.

20.5. Reguli in cazul neparticiparii unuia sau mai multor competitori (non-runners). Organizatorul ofera cote ale caror valori reflecta si sunt legate direct de numarul participantilor la cursa. In cazul in care, independent de cunostinta organizatorului ori a reponsabililor cursei, unul sau mai multi competitori nu participa la cursa, valoarea cotelor oferite, va fi modificata in consecinta, pentru a reflecta sansele reale de a castiga ale fiecaruia dintre competitorii ramasi in cursa. Modificarile de cote sunt valabile pentru toate pariurile acceptate pentru cursa respectiva, indiferent de momentul plasarii acestora. Prezenta regula se aplica consecutiv, pentru fiecare competitor non-runner. Organizatorul poate modifica procentele de reducere a cotelor cu conditia informarii clientilor cu 48 de ore inainte de intrarea in vigoare a acestora.

Cota initial oferita pentru competitor (la momentul retragerii)

Reducere cota (%)

Peste 15.00

0%

De la 10.01 la 15.00

3%

De la 7,01 la 10,00

10%

De la 5,51 la 7,00

15%

De la 4,26 la 5,5

20%

De la 3,51 la 4,25

25%

De la 3,01 la 3,50

30%

De la 2,51 la 3,00

35%

De la 2,21 la 2,50

40%

De la 2,01 la 2,20

45%

De la 1,91 la 2,00

50%

De la 1,81 la 1,90

52%

De la 1,71 la 1,80

55%

De la 1,61 la 1,70

57%

De la 1,51 la 1,60

60%

De la 1,41 la 1,50

65%

De la 1,31 la 1,40

70%

De la 1,26 la 1,30

75%

De la 1,19 la 1,25

80%

De la 1,12 la 1,18

85%

De la 1,11 sau mai putin

90%

Exemplu:

Pariu de 10,00 lei la cota 3.00 pe castigatorul cursei. Daca un competitor cu cota 5,00 devine Non-Runner (se retrage) se castiga 26,00 lei din urmatorul motiv:

3.00-1.00 =2.00 (cota neta)

2.00*20/100 = 0,40 (aplicarea reducerii procentuale)

3.00 - 0,40 = 2.60 (noua cota dupa reducere)

2,60 * 10,00 lei= 26,00 lei (castig efectiv = miza x cota redusa)

Cota de clasare oferita pentru competitor (la momentul retragerii)

Reducere cota (%) clasare loc 2,3,4

Peste 15.00

0, 0%, 0%

De la 11.00 la 15.00

5%, 0%, 0%

De la 7.00 la 10.99

5%, 5%, 5%

De la 5.5 la 6.99

10%, 5%, 5%

De la 4,3 la 5.49

10%, 10%, 5%

De la 3.50 la 4.29

15%, 10%, 5%

De la 2.87 la 3,49

15%, 10%, 10%

De la 2,62 la 2,86

20%, 15%, 10%

De la 2,25 la 2,61

20%, 15%, 10%

De la 1,96 la 2.24

25%, 15%, 10%

De la 1,83 la 1.95

25%, 20%, 15%

De la 1.66 la 1,82

30%, 20%, 15%

De la 1.57 la 1.65

30%, 20%, 15%

De la 1.44 la 1.56

35%, 25%, 15%

De la 1.33 la 1,43

35%, 25%, 20%

De la 1.28 la 1,32

40%, 25%, 20%

De la 1.20 la 1.27

40%, 30%, 20%

De la 1.12 la 1.19

45%, 30%, 20%

De la 1.06 la 1.11

45%, 30%, 25%

1.05 sau mai putin

50%, 35%, 25%

Exemplu:

Pariu de 10 lei la cota 3.00 pentru clasarea pe locul 2. Daca un competitor cu cota 2,25 devine Non-Runner (se retrage) se castiga 26,00 lei din urmatorul motiv:

3.00-1.00 =2.00 (cota neta)

2.00*20/100 = 0,40 (aplicarea reducerii procentuale)

3.00 - 0,40 = 2.60 (noua cota dupa reducere)

2,60 * 10,00 lei= 26,00 lei (castig efectiv = miza x cota redusa)

 

Exemplu:

Pariu de 10 lei la cota 4.00 pentru clasarea pe locul 3. Daca un competitor cu cota 1.20 devine Non-Runner (se retrage) se castiga 31,00 lei din urmatorul motiv:

4.00-1.00 =3.00 (cota neta)

3.00*30/100 = 0,90 (aplicarea reducerii procentuale)

4.00 - 0,90 = 3.10 (noua cota dupa reducere)

3.10 * 10,00 lei= 31,00 lei (castig efectiv = miza x cota redusa)

 

Exemplu:

Pariu de 10 lei la cota 5.60 pentru clasarea pe locul 4. Daca un competitor cu cota 2.66 devine Non-Runner (se retrage) se castiga 51,40 lei din urmatorul motiv:

5.60-1.00 =4.60 (cota neta)

4.60*10/100 = 0,46 (aplicarea reducerii procentuale)

5.60 - 0,46 = 5.14 (noua cota dupa reducere)

5.14 * 10,00 lei= 51,40 lei (castig efectiv = miza x cota redusa)

20.6 Pariuri clasare (place)

Se pariaza pe clasarea unui competitor in primele 2,3 sau 4 locuri ale unei curse.

Numarul de locuri in cursa pentru care se acorda pariul variaza in functie de numarul de competitori ce participa la aceasta, dupa cum urmeaza:

3-7 competilari – se pariaza pe clasarea pe locurile 1-2 in cursa

ompetilari – separiaza pe clasarea pe locurile 1-2 si 1-3 in cursa

16 sau mai multi competilari – separiaza pe clasarea pe locurile 1-3 si 1-4 in cursa.

In cazul curselor importante, organizalarul isi rezerva dreptul sa ofere intervale aditionale de clasare. Valoarea intervalelor si cotele aferente aceslara urmeaza a fi aduse la cunostinta clientilor prin intermediul monilaarelor amplasate in agentii.

Omologarea pariurilor de tip clasare, in cazul in care in cursa exista competilari ce nu participa (non-runner):

in cazul in care numarul de competilari ce au ramas sa participe in cursa este mai mare decat numarul de locuri pentru care se ofera pariul clasare, atunci cotele vor fi modificate in conformitate cu art 20.5 din regulament

in cazul in care numarul de competilari ce au ramas sa participe in cursa este mai mic sau egal decat numarul de locuri pentru care se ofera pariul clasare, atunci laate pariurile vor fi anulate, primesc cota 1.00

20.7 Clasare la egalitate (dead heat)

In cazul in care doi sau mai multi competilari se claseaza la egalitate in cursa, cotele raman aceleasi, sumele pariate urmand a fi impartite la numarul de castigalari (competilari clasati) pe respectiva pozitie. Similar, regula se aplica pentru pariul clasare.

Exemplu: Clientul pariaza pe 10 lei, pe un cal la cota 7.00. Cursa are doi castigalari la egalitate, dintre care unul este calul pe care clientul a pariat. Castigul urmeaza a fi calculat dupa cum urmeaza:

10 lei / 2 castigalari = 5 lei x cota 7.00 = 35 lei.

20.8 Forecast (Perfecta)

Se pariaza ca doi competilari sat termine cursa in ordine exacta pe pozitiile 1 si 2

Pariul poate fi oferit si pentru clasarea in orice ordine a competilarilor pe pozitiile 1 si 2.

Se aplica regulile de reducere a cotelor, in conformitate cu art. 20.5 din regulament.

In cazul in care doi sau mai putin de doi competilari termina cursa, sau daca unul dintre copetilarii pe care s-a pariat nu participa, pariurile sunt anulate.

20.9 Tricast (Trifecta)

Se pariaza ca trei competilari sa termine cursa in ordine exacta pe pozitiile 1,2 si 3

Pariul poate fi oferit si pentru clasarea in orice ordine a competilarilor pe pozitiile 1,2 si 3.

Se aplica regulile de reducere a cotelor, in conformitate cu art. 20.5 din regulament.

In cazul in care doi sau mai putin de doi competilari termina cursa, sau daca unul dintre competilari pe care s-a pariat nu participa, pariurile sunt anulate.

20.10 In cazul curselor importante, organizalarul isi rezerva sa introduca pariuri speciale aditionale. Descrierea aceslara si cotele aferente urmeaza a fi comunicate clientilor prin intermediul sistemelor de informare din amplasate in agentii.

21. PARIURI LIVE

21.1 Organizatorul ofera pariuri pe parcursul desfasurarii evenimentelor. Cotele de pariere se schimba pe parcursul desfasurarii evenimentului sportiv, acestea fiind prezentate clientilor in timp real prin intermediul website-ului organizatorului si a televizoarelor/monitoarelor din agentiile de pariuri.

21.2 In cazul in care un eveniment pentru care se ofera pariuri live este interupt sau oprit din orice motiv, jocul nefiind reluat in maximum 48 ore de la momentul inceperii meciului, toate pariurile live efectuate pentru evenimentul respective se considera nule, anulate. Exceptie fac pariurile live efectuate care sunt deja castigatoare sau pierdute in momentul intreruperii evenimentului (ex. Pariu pe primul gol marcat in meci, acesta fiind marcat inainte de intreruperea meciului)

21.3 Organizatorul ofera prin intermediul surselor de informare precizate la art. 20.1 informatii cu privire la tipurile de pariuri disponibile si valoarea cotelor de pariere. Avand in vedere modificarea continua a cotelor, valoarea acestora poate sa difere intre momentul solicitarii plasarii unui pariu de catre client si momentul emiterii biletului de pariuri.

21.4 Aditional organizatorul ofera cu titlu informativ, in limita posibilitatilor tehnice, date cu privire la desfasurarea evenimentelor sportive (minutul meciului, repriza/perioada, scorul curent etc.). Aparitia de erori de afisare ori intarzierea actualizarii acestor informatii nu poate constitui motiv de solicitare a anularii unui pariu plasat. Sunt valabile informatiile oficiale comunicate de catre organizatorul evenimentului, in momentul plasarii pariului.

21.4 Clientul nu poate solicita anularea unui pariu live efectuat.

21.5 Cotele de pariuri se pot modifica in orice moment. Cotele valabile pentru un pariu efectuat sunt cotele imprimate pe biletul de pariuri emis catre client. Cotele se pot modifica intre momentul solicitarii pariului de catre client si momentul acceptarii efective a acestuia de catre sistemul de pariuri. In cazul in care Organizatorul constata erori de oferire/afisare in timp real a cotelor evenimentelor, acesta poate decide anularea pariurilor (oferirea de cota 1.00), pentru evenimentele in cauza.

Exemplu: Prezenta prevedere se aplica in cazurile in care, din cauza unor erori de comunicare ale sistemului informatic de acceptare a pariurilor al organizatorului cu furnizorul de informatii pentru pariurile live, valoarea cotelor acceptate/prezentate clientilor nu reflecta evolutia efectiva a jocului in cazul unui eveniment sportiv. Intr-un meci de fotbal, la scorul de 0-0 se marcheaza un gol. Sansele de a castiga meciul pentru echipa care a marcat golul sunt mult mai mari, cotele de castig trebuind a se modifica in consecinta (ex: cota de victorie 2.50 inainte de marcarea golului, modificata la 1.20 dupa marcarea acestuia). In cazul in care sistemul informatic nu actualizeaza cotele in urma marcarii golului, organizatorul poate decide acordarea de cota 1.00, pariurilor acceptate dupa marcarea golului.

21.6 Pariurile castigatoare se platesc exclusiv in agentia emitenta. Castigurile se valideaza imediat dupa terminarea meciului sau a unei parti din acesta.

21.7 Un eveniment din oferta de pariuri live nu poate fi combinat decat cu alte evenimente din cadrul ofertei de pariuri live. Nu este posibila combinarea unui eveniment din oferta de pariuri live cu nici un alt eveniment din oferta de pariuri a organizatorului.

21.8 Pariuri pe puncte din cartonase. Cartonasul galben valoreaza 10 puncte. Cartonasul rosu direct sau castonasul rosu format din 2 galbene valoreaza 25 de puncte.Al doilea cartonas galben acordat unui jucator nu se ia in considerare.In consecinta un jucator nu poate acumula mai mult de 35 de puncte.

Pariurile pe cartonase sunt valabile pentru timpul regulamentar de joc. Cartonasele acordate rezervelor sau altor membri non-jucatori (nu se afla pe teren) ai echipei, nu sunt luate in considerare. Cartonasele acordate in afara timpului regulamentar de joc nu se iau in considerare

 1. PARIURI DE ORICE FEL.

Pariurile de orice fel, sunt pariurile in cota fixa in care evenimentele nu au un caracter sportiv.

Organizatorul va accepta pariuri de orice fel pentru evenimente precum: concursul Eurovision, castigarea premiilor Oscar, concursul Miss World, rezultatele extragerilor la loteriile internationale etc.

 1. PARIURI VIRTUALE PE CURSE DE CAINI CUSTOMER SIX – DOGS (JOCUL DE CURSE VIRTUALE DE CAINI – MODULELE « 6 CAINI » SI « 8 CAINI »)

23.1 Pariurile pe curse de caini sunt tipurile de pariuri, realizate de catre client pe evenimente constand in curse transmise de catre organizator – curse de caini preinregistrate si care se difuzeaza pe monitoare sau televizoare instalate special in acest scop in agentia de pariuri in cota fixa.

23.2 Cursele preinregistrate (curse care s-au desfasurat anterior difuzarii cursei in agentie si acceptarii de pariuri) sunt stocate intr-un sistem computerizat securizat special in agentie. Sistemul informatic folosit de catre organizator alege in mod complet aleatoriu o cursa (dupa numarul cursei) pe care va accepta pariuri si o va transmite in sistemul TV.

23.3 Cursele de caini preinregistrate vor fi difuzate pe toata durata programului de functionare al agentiilor organizatorului la un interval de 5 minute fiecare.

23.4 Programul de pariuri pe baza caruia se efectueaza pariurile pe curse de caini este furnizat organizatorului de catre o firma specializata in domeniu, autorizata in conditiile legii.

23.5 Tipurile de pariuri disponibile, cotele aferente acestora si timpul disponibil pana la inchiderea pariurilor pentru o cursa sunt prezentate clientilor prin intermediul surselor TV din agentie. In momentul in care un pariu a fost efectuat pe un anumit tip de cursa (cursa de 6 sau 8 caini), pana la inceperea cursei respective se pot efectua pariuri exclusiv pe acea cursa.

23.6 Pariul se considera efectuat in momentul tiparirii biletului de pariuri aferent pariului efectuat. Biletele de pariuri pot fi anulate / stornate exclusiv pana in momentul inceperii cursei.

23.7 Pariurile omologate ca si castigatoare se vor plati exclusiv in agentia in care au fost inregistrate. Dreptul de ridicare al castigului aferent pariurilor efectuate de catre client se prescrie in termen de 30 de zile de la validarea castigurilor.

23.8 Cursele oferite spre pariere sunt de 2 tipuri, dupa cum urmeaza:

- Curse de cate 6 (sase) caini

- Curse de cate 8 (opt) caini

La fiecare cursa participa 6 sau 8 competitori, avand inscrise numerele de concurs de la 1 la 6, respectiv de la 1 la 8.

23.9 Tipurile de pariuri disponibile pentru ambele tipuri de curse sunt urmatoarele:

 1. Pariul de castigare. Se pariaza pe victoria unuia dintre participantii la cursa.
 2. Pariul de plasare. Se pariaza pe plasarea unui competitor ce participa la cursa pe unul din locurile 1,2 sau 3 in cazul unei curse cu 8 competitori sau pe unul din locurile 1 sau 2 in cazul unei curse cu 6 competitori.
 3. Pariul Perfecta (Primii 2 in ordine exacta). Se pariaza pe ordinea exacta de sosire a primilor doi concurenti in cursa. Clientul trebuie sa indice corect competitorul care va castiga cursa si competitorul care se va plasa pe locul al doilea in cursa. Primii 2 in orice ordine: clientul are optiunea de a paria pe competitorii ce se vor plasa pe locurile 1 si 2 indiferent de ordinea de clasare a acestora.
 4. Pariul Trifecta (Primii 3 in ordine exacta). Se pariaza pe ordinea exacta de sosire a primilor trei concurenti in cursa. Clientul trebuie sa indice corect competitorul care va castiga cursa, competitorul care se va plasa pe locul al doilea in cursa si competitorul care se va plasa pe locul al treilea in cursa. Primii 3 in orice ordine: clientul are optiunea de a paria pe competitorii ce se vor plasa pe locurile 1, 2 si 3 indiferent de ordinea de clasare a acestora.
 5. Pariul Sub / Peste. Se pariaza pe numarul de start al castigatorului cursei, sau pe suma numerelor unui grup de caini (ex: cainii de pe loc 1-2 sau 1-3).

Exemplu:

- Pariul SUB inseamna ca numarul de start al castigatorului cursei este intre 1 si 3 pentru cursele la care participa 6 competitori, respectiv 1 si 4 in cazul curselor cu 8 competitori.

- Pariul PESTE inseamna ca numarul de start al castigatorului cursei este intre 4 si 6 pentru cursele la care participa 6 competitori, respectiv 5 si 8 pentru cursele la care participa 8 competitori.

 1. Pariul Par / Impar. Se pariaza daca numarul de start al castigatorului cursei, va fi par sau impar. Pariurile de tip PAR sunt castigatoare daca numarul de start al castigatorului cursei este 2, 4, 6 sau 8. Pariurile de tip IMPAR sunt castigatoare daca numarul de start al castigatorului cursei este 1, 3, 5 sau 7. Se poate paria deasemenea daca in primii 3 caini clasati sunt mai multi caini cu numere pare sau impare.
 2. Pariul al doilea. Se pariaza pe concurentul care va termina cursa pe pozitia a doua.
 3. Cainele nu termina in primii 2 sau 3 clasati. Se pariaza daca un anumit caine nu se va clasa pe pozitiile 1-2 sau 1-3 in cursa.

Pentru toate tipurile de pariuri sistemul admite efectuarea de combinatii, rezultand astfel mai multe variante de pariere. Miza achitata de catre client urmeaza a fi egala pentru fiecare varianta de pariere.

23.10 Pariurile pentru curse de caini nu pot fi combinate cu nici un alt pariu din oferta de pariuri a organizatorului

23.11 Programul software utilizat de organizator va acorda, in mod aleatoriu, pe tichetele castigatoare premii suplimentare astfel: „Super Local” – la nivel de agentie si „Super Global” – la nivel national.

 1. PARIURI PE NUMERE

Pariul pe numere este acel tip de pariu realizat de jucatori pe evenimente constand in extragerile de numere organizate de catre loteriile internationale. Nu se vor accepta pariuri pe rezultatele extragerilor organizate de C.N. Loteria Romana.

Acest tip de pariu nu presupune participarea efectiva a clientilor la loteriile din oferta organizatorului, ci doar efectuarea unui pariu in cota fixa pe rezultatul extragerilor la aceste loterii.

Organizatorul stabileste prin ofertele emise catre clienti orele pana la care se accepta pariuri si cotele de castig aferente pariurilor efectuate. Daca un pariu a fost efectuat dupa ora reala a extragerii loteriei in cauza, pariul se considera anulat.

Pentru omologarea castigurilor se iau in calcul rezultatele oficiale comunicate de catre organizatorii loteriilor. Nu se vor lua in considerare la omologarea castigurilor numerele suplimentare extrase cu caracter de joker sau alta clasificare.

In cazul in care organizatorii unei loterii efectueaza mai multe extrageri in aceeasi zi, va fi luata in considerare pentru omologarea pariului, rezultatul primei extrageri din ziua respectiva. Exceptie fac cazurile in care in oferta de pariuri se specifica in mod explicit faptul ca se accepta pariuri pentru mai multe extrageri de la aceeasi loterie in aceeasi zi.

Fiecare loterie detine propriul sistem de extragere a numerelor. In cazul in care organizatorii unei loterii modifica sistemul de extragere iar organizatorul a acceptat deja pariuri pentru respectiva extragere, pariurile se considera anulate.

Daca o extragere nu se realizeaza in 12 ore de la data si ora in care a fost anuntata de catre organizator, pariurile se considera anulate. Castigul maxim acordat pentru un pariu pe numere este de 100.000 lei.

Tipuri de pariuri pe numere:

Pariu simplu. Se pot paria intre 1 si 10 numere in functie de oferta emisa de catre organizator pentru fiecare loterie in parte. Pentru ca un pariu simplu sa fie castigator, trebuie pronosticate corect toate numerele alese. In caz contrar pariul este necastigator. Suma minima ce se poate paria in cazul pariurilor simple pe numere este de 1 leu.

Exemplu:

Clientul pariaza pe 4 numere la o loterie, cu miza pe pariu de 1 leu si cota de castig 7000. In cazul in care clientul a pronosticat corect cele 4 numere, castigul aferent pariului efectuat este de 7000 lei (castigul = miza 1 leu x cota de castig 7000.00)

2.Pariu combinat. Pariul ofera posibilitatea clientului de a paria intre unul si maxim 15 numere cu posibilitatea de a opta pentru un sistem de joc cu combinari. Castigul maxim acordat pentru un bilet combinat este de 100.000 lei, indiferent de pariurile efectuate. Suma minima ce se poate paria in cazul pariurilor combinate pe numere este de 2 lei.

Exemplu: Clientul pariaza 7 numere la o loterie, alegand un sistem de joc cu combinatii de 4 numere din 7, cu miza de 10 lei. Pariul astfel efectuat contine 35 de variante, cu o miza pe varianta de 0.2857 lei (miza totala de 10 lei, impartita la numarul de variante). In cazul in care clientul indica corect 4 numere (cota de castig oferita 7000), biletul va contine o singura varianta castigatoare, castigul aferent pariului efectuat fiind de 2000 lei (castigul = miza pe varianta 0.2857 lei x cota de castig 7000.00)

3.Alte tipuri de pariuri. Organizatorul va oferi suplimentar si alte tipuri de pariuri in cota fixa bazate pe numere extrase de tipul: cate numere pare / impare vor fi extrase / care suma este mai mare dintre numerele extrase, pare sau impare / cel mai mic sau mai mare numar extras va fi par sau impar etc. Pariurile in cota fixa pe numere nu pot fi combinate cu nici un alt eveniment din oferta de pariuri a organizatorului. Prevederile generale ale regulamentului de pariuri se aplica in orice caz neacoperit de regulile specifice ale pariurilor pe numere.

 1. PARIURI VIRTUALE PE NUMERE (CUSTOMER SIX – MODULE BALLS)

Customer Six - Excel Six ofera pariuri in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente care se produc fara implicarea organizatorului. Evenimentele sunt generate aleatoriu de catre un sistem independent.

Evenimentele reprezinta trageri preinregistrate, conform unei selectii aleatorii realizate de catre sistemul informatic, asupra carora nici organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in nici un fel. Selectia este realizata la sediul central al Organizatorului, simultan pentru toate agentiile organizatorului care accepta acest tip de pariu.

Evenimentele sunt generate de catre un server independent. Programul de pariere in cazul acestui tip de pariu este furnizat de catre o firma specializata in domeniu.

Clientii sunt informati in legatura cu desfasurarea partidelor, cotele de castig si rezultatele partidelor prin intermediul monitoarelor TV instalate in agentii.

Pe bilet se pot paria intre 6 si 10 numere. Pentru fiecare eveniment se extrag 35 de numere din 48 disponibile (numerele de la 1 la 48).

Dintre cele 35 de numere extrase, primele 5 nu sunt insotite de cote de castig, iar urmatoarele numere pana la 35 sunt insotite de cote.

Un pariu este castigator daca printre cele 35 de numere extrase, care apar pe ecran se regasesc minim 6 dintre numerele indicate pe bilet.

Pariul simplu – pe un bilet se pariaza 6 numere de la 1 la 48. Biletul este castigator daca au fost indicate corect toate cele 6 numere, castigul calculandu-se inmultind cota indicata la extragerea ultimului numar castigator, cu miza de pe bilet.

Se ofera pariuri speciale pentru numerele extrase: sub/peste pentru suma totala a numerelor extrase, sub/peste valoarea primului si ultimului numar extras, par/impar pentru suma numerelor extrase, primul numar extras si ultimul numar extras, culoarea primului si ultimului numar extras, cea mai frecventa culoare a numerelor extrase samd. Descrierea acestor pariuri si cotele de castig aferente sunt prezentate pe monitoarele din agentii.

Pariul sistem. Se pot paria mai mult de 6 numere pe bilet, dar maxim 10. De exemplu, se pot paria 9 numere pe bilet insemnand ca exista 84 de combinatii posibil castigatoare a cate 6 numere fiecare. In cazul biletelor de tip sistem, poate sa fie castigatoare o combinatie de 6 numere sau mai multe combinatii de 6 numere. Castigul se calculeaza inmultind miza pe combinatie cu cota celui de al saselea numar si apoi cumuland toate sumele castigatoare.

Castiguri dublate. Sistemul de joc ofera in mod aleatoriu, partide de joc (extrageri) in care toate castigurile sunt dublate.

Numere bonus – in timpul fiecarei extrageri 1 sau 2 dintre numere, exceptand primele 5 numere extrase, sunt marcate cu un simbol specific. Aceste numere devin numere bonus. Daca pe un bilet castigator se afla unul din numerele bonus, castigul se dubleaza. Daca pe un bilet castigator se afla ambele numere bonus, castigul se tripleaza.

Vor fi acordate in mod aleatoriu pariurilor castigatoare premii suplimentare dupa cum urmeaza: “Excel Local” – la nivel de agentie si “Excel Global” – la nivel national.

Pariurile se pot anula pana la inceperea extragerii pentru care s-a efectuat pariul.

 1. PARIURI VIRTUALE PE NUMERE CUSTOMER SIX – BALLS 49 (CLIENT SASE – 36 DIN 49 BILE)

Customer Six – Balls 49 ofera pariuri in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente care se produc fara implicarea organizatorului. Evenimentele sunt generate aleatoriu de catre un sistem independent.

Evenimentele reprezinta trageri preinregistrate, conform unei selectii aleatorii realizate de catre sistemul informatic, asupra carora nici organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in nici un fel. Selectia este realizata la sediul central al Organizatorului, simultan pentru toate agentiile organizatorului care accepta acest tip de pariu.

Evenimentele sunt generate de catre un server independent. Programul de pariere in cazul acestui tip de pariu este furnizat de catre o firma specializata in domeniu.

Clientii sunt informati in legatura cu desfasurarea partidelor, cotele de castig si rezultatele partidelor prin intermediul monitoarelor TV instalate in agentii.

Pe bilet se pot paria intre 6 si 10 numere. Pentru fiecare eveniment se extrag 36 de numere din 49 disponibile (numerele de la 1 la 49).

Dintre cele 36 de numere extrase, primele 5 nu sunt insotite de cote de castig, iar urmatoarele numere pana la 36 sunt insotite de cote.

Un pariu este castigator daca printre cele 36 de numere extrase, care apar pe ecran se regasesc minim 6 dintre numerele indicate pe bilet.

Pariul simplu – pe un bilet se pariaza 6 numere de la 1 la 49. Biletul este castigator daca au fost indicate corect toate cele 6 numere, castigul calculandu-se inmultind cota indicata la extragerea ultimului numar castigator, cu miza de pe bilet.

Castiguri dublate. Sistemul de joc ofera in mod aleatoriu, partide de joc (extrageri) in care toate castigurile sunt dublate.

Cota ultimului numar extras este variabila, fiind stabilita in mod aleatoriu de catre sistemul informatic pentru fiecare runda in parte. Valoarea cotei pentru ultimul numar extras poate avea valori intre 2 si 100.

Se ofera pariuri speciale pentru numerele extrase: sub/peste pentru suma totala a numerelor extrase, sub/peste valoarea primului si ultimului numar extras, par/impar pentru suma numerelor extrase, primul numar extras si ultimul numar extras, culoarea primului si ultimului numar extras, cea mai frecventa culoare a numerelor extrase samd. Descrierea acestor pariuri si cotele de castig aferente sunt prezentate pe monitoarele din agentii.

Pariul sistem. Se pot paria mai mult de 6 numere pe bilet, dar maxim 10. De exemplu, se pot paria 9 numere pe bilet insemnand ca exista 84 de combinatii posibil castigatoare a cate 6 numere fiecare. In cazul biletelor de tip sistem, poate sa fie castigatoare o combinatie de 6 numere sau mai multe combinatii de 6 numere. Castigul se calculeaza inmultind miza pe combinatie cu cota celui de al saselea numar si apoi cumuland toate sumele castigatoare.

Vor fi acordate in mod aleatoriu pariurilor castigatoare premii suplimentare dupa cum urmeaza: “Excel Local” – la nivel de agentie si “Excel Global” – la nivel national.

Pariurile se pot anula pana la inceperea extragerii pentru care s-a efectuat pariul.

 1. PARIURI VIRTUALE PE NUMERE –VIRTUAL ROULETTE

Ruleta Virtuala – Virtual Roulette, ofera pariuri in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente care se produc fara implicarea organizatorului. Evenimentele sunt generate aleatoriu de catre un sistem independent.

Evenimentele reprezinta trageri preinregistrate, conform unei selectii aleatorii realizate de catre sistemul informatic, asupra carora nici organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in nici un fel. Selectia este realizata la sediul central al Organizatorului, simultan pentru toate agentiile organizatorului care accepta acest tip de pariu.

Evenimentele sunt generate de catre un server independent. Programul de pariere in cazul acestui tip de pariu este furnizat de catre o firma specializata in domeniu.

Clientii sunt informati in legatura cu desfasurarea partidelor, cotele de castig si rezultatele partidelor prin intermediul monitoarelor TV instalate in agentii.

Scopul jocului este acela de a prezice numarul pe care va ajunge bila ruletei. Roata ruletei include numerele de la 1 la 36 plus un singur 0 (zero).

Un pariu este castigator in cazul in care cuprinde numarul pe care bila ruletei s-a oprit, in urma desfasurarii respectivei runde de joc.

Tipuri de pariuri.

Puteti plasa diferite tipuri de pariuri specifice jocului de ruleta. Pariurile pot fi plasate pe un singur numar sau o anumita gama de numere. Fiecare tip de pariu are propria sa cota de castig.

Pariurile plasate pe spatiile numerotate de pe zona de pariere, sau pe liniile dintre acestea se numesc pariuri interioare, in timp ce pariurile efectuate pe casetele speciale aflate dedesubtul si in partea laterala a grilei principale de numere se numesc pariuri exterioare.

PARIURI INTERIOARE:

Exact – plasati pariul direct pe oricare numar individual (inclusiv zero).

Separat - plasati pariul pe linia dintre oricare doua numere, pe verticala

sau orizontala.

Strada - plasati pariul la capatul oricarui rand de numere. Un pariu de

tip strada acopera trei numere.

Colt – plasati pariul in coltul (intersectia centrala) in care se intalnesc

patru numere. Toate cele patru numere sunt acoperite.

Linie - plasati pariul la capatul a doua randuri, pe intersectia dintre cele

doua randuri. Un pariu tip linie acopera toate numerele din ambele

randuri, pentru un total de sase numere.

PARIURI EXTERIOARE

Coloana - plasati pariul in una din casutele marcate „2 la 1” la capatul

coloanei care acopera toate cele 12 numere din respectiva coloana. Zero

nu este acoperit de niciuna din coloane.

Duzina - plasati pariul in una din cele trei casute marcate cu „primul

12”, „al 2-lea 12” sau „al 3-lea 12”, pentru a acoperi cele 12 numere de-a

lungul casetei.

Rosu/Negru - plasati pariul in caseta rosie sau neagra, pentru a acoperi

cele 18 numere rosii sau 18 numere negre. Zero nu este acoperit de

aceste pariuri.

Par/Impar - plasati pariul in una din aceste casete pentru a

acoperi cele 18 numere pare sau 18 numere impare. Zero nu este

acoperit de aceste pariuri.

1-18/19-36 (low / high)- plasati pariul in oricare din aceste casete pentru a acoperi

primul sau al doilea set de 18 numere. Zero nu este acoperit de aceste

pariuri.

PARIURI PE NUMERE VECINE / PARIURI SPECIALE

Fiecare pariu acopera un set diferit de numere si ofera diferite cote de

castiguri.

Tiers du Cylindre (Treime de roata)

Acest pariu acopera un total de 12 numere, care includ 27, 33 si numerele existente dintre acestea pe partea rotii de ruleta opuse lui zero. Pariul consta in 6 pariuri de tip “separat” plasate pe urmatoarele numere:

 1. Pariu “separat” pe numerele 5/8
 2. Pariu “separat” pe numerele 10/11
 3. Pariu “separat” pe numerele 13/16
 4. Pariu “separat” pe numerele 23/24
 5. Pariu “separat” pe numerele 27/30
 6. Pariu “separat” pe numerele 33/36

Voisins du Zero (Vecini cu zero)

Acest pariu acopera un total de 17 numere, care includ 22, 25 si numerele existente intre acestea pe partea rotii de ruleta care contine zero. Pariul consta in 9 pariuri plasate pe urmatoarele numere:

1-2. 2 pariuri “strada” pe numerele 0/2/3

 1. Pariu “separat” pe numerele 4/7
 2. Pariu “separat” pe numerele 12/15
 3. Pariu “separat” pe numerele 18/21
 4. Pariu “separat” pe numerele 19/22

7-8. 2 pariuri “colt” pe numerele 25/26/28/29

 1. Pariu “separat” pe numerele 32/35

Orphelins a Cheval (Orfani)

Acest pariu acopera un total de 8 numere pe cele doua segmente ale rotii de ruleta neacoperite de pariurile „voisins du zero” si „tiers du cylindre” de mai sus. Pariul consta in 5 pariuri plasate pe urmatoarele numere:

 1. Pariu “exact” pe numarul 1
 2. Pariu “separat” pe numerele 6/9
 3. Pariu “separat” pe numerele 14/17
 4. Pariu “separat” pe numerele 17/20
 5. Pariu “separat” pe numerele 31/34

Jeu Zero (Joc zero)

Acest pariu acopera zero si 6 numere din imediata apropiere a lui zero pe roata

de ruleta: 12, 35, 3, 26, 0, 32 si 15. Pariul consta in 4 pariuri plasate pe urmatoarele numere:

 1. Pariu “separat” pe numerele 0/3
 2. Pariu “separat” pe numerele 12/15
 3. Pariu “exact” pe numarul 26
 4. Pariu “separat” pe numerele 32/35

Castiguri

Castigul dvs. depinde de tipul de pariu plasat. Cotele fixe de castig in functie de tipul de pariu sunt:

PARIURI INTERIOARE: Exact 36.00; Separat 18.00; Strada 12.00; Colt 9.00; Linie 6.00

PARIURI EXTERIOARE: Coloana 3.00; Duzina 3.00; Rosu/Negru 2.00; Par/Impar 2.00; 1-18/19-36 2.00

In cazul aparitiei de defectiuni sau erori ale sistemului informatic, organizatorul isi rezerva dreptul sa anuleze pariurile efectuate pe runda afectata ori sa corecteze valoarea cotelor / tipul pariurilor plasate / valoarea castigului etc.

Organizatorul isi rezerva dreptul sa limiteze mizele pentru pariurile acceptate sau sa nu accepte anumite pariuri.

 1. PARIURILE GRATUITE sau FREE BET

28.1 Pariurile gratuite reprezinta un bonus acordat de catre organizator jucatorilor in scopul promovarii activitatii de pariuri in cota fixa. Pariurile gratuite nu implica plata unei taxe de participare suplimentare din partea jucatorului, fiind oferite complet gratuit de catre organizator.

28.2 Fiecare campanie de acordare de pariuri gratuite va avea un regulament ce se notifica ONJN si este disponibil jucatorilor prin intermediul website-ului si in agentiile de pariuri ale organizatorului.

28.3 Pariurile gratuite se acorda jucatorilor in momentul plasarii unui pariu cu bani reali.

28.4 Pariurile gratuite se acorda si au valoarea stabilita dupa urmatoarele criterii:

* numar de pariuri gratuite oferite aleatoriu pentru un anumit interval de timp (Exemplu: 100 pariuri gratuite / zi sau 3000 pariuri gratuite /luna);

* Pariuri gratuite ce totalizeaza o anumita suma totala, pariurile gratuite fiind acordate pana la atingerea sumei totale alocate campaniei (Exemplu: 20.000 lei campanie de pariuri gratuite de 10 lei, acordate aleatoriu pana la atingerea valorii stabilite a campaniei)

* Pariuri gratuite acordate tuturor pariurilor plasate cu bani reali, intr-o anumita perioada, ce respecta anumite conditii stabilite prin regulamentul campaniei. (Exemplu: Primesc un pariu gratuit egal cu 10% din suma jucata, in luna August, toate pariurile mai mari de 1.000 lei, ce contin minim 3 evenimente si o cota totala pe bilet de 3.00)

28.5 Organizatorul poate stabili criterii de acordare a pariurilor gratuite ce tin cont de: produsul pe care s-a pariat, numarul de evenimente pariate, suma pariata, cota minima pe biletul de pariuri, cota minima evenimentelor pariate, castigul maxim sau minim pariului efectuat.

28.6 Organizatorul poate stabili criterii de acceptare a pariurilor plasate utilizand pariurile gratuite tinand cont de urmatoarele criterii: produsul pe care se pariaza, numarul de evenimente pariate, cota minima sau maxima pe biletul de pariuri, cota minima sau maxima a evenimentelor pariate, castigul maxim sau minim al pariului efectuat.

28.7 Organizatorul isi rezerva dreptul sa refuze plasarea de pariuri gratuite in cazul in care acesta determina un comportament al clientului de natura de a obtine castiguri garantate prin utilizarea pariurilor gratuite (exemplu: cumpararea si vanzarea de pariuri sportive prin metoda arbitrajului)

28.8 Pariul gratuit poate fi utilizat de catre client exclusiv in ziua si in agentia de pariuri in care acesta au fost castigat. In cazul in care clientul nu plaseaza pariul gratuit in ziua in care acesta a fost castigat/atribuit, pierde irevocabil dreptul de utilizare al acestuia.

28.9 In cazul in care clientul opteaza pentru anularea unui bilet jucat cu bani reali, pe baza caruia a obtinut un pariu gratuit, acesta pierde dreptul de utilizare a pariului gratuit. In cazul in care pariul gratuit a fost deja utilizat, un pariu fiind plasat, acesta se considera la randul sau anulat in momentul anularii pariului pe baza caruia a fost caruia a fost castigat/atribuit.

28.10 Pariurile plasate prin intermediul unui pariu gratuit, nu sunt eligibile de a castiga un alt pariu gratuit, chiar daca indeplinesc conditiile de participare in campanie. Sunt eligibile exclusiv biletele plasate cu bani reali.

 1. PARIURI VIRTUALE RACHETA (CUSTOMER SIX – Crash Rocket)

Customer Six - Crash Rocket ofera pariuri in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente care se produc fara implicarea organizatorului. Evenimentele sunt generate aleatoriu de catre un sistem independent.

Evenimentele reprezinta decolarea, zborul si prabusirea unei rachete desfasurate pe o anumita perioada de timp, conform unei selectii aleatorii realizate de catre sistemul informatic, asupra carora nici organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in nici un fel. Selectia este realizata la sediul central al Organizatorului, simultan pentru toate agentiile organizatorului care accepta acest tip de pariu.

Clientii sunt informati in legatura cu desfasurarea partidelor, cotele de castig si rezultatele evenimentelor prin intermediul monitoarelor TV instalate in agentii.

Câştigurile pot fi ridicate imediat după afişarea rezultatelor unui Eveniment pe monitoarele din agenţii. Rezultatele tuturor evenimentelor sunt afişate pe monitoarele din agenţii.

 Rezultatele pentru ultimele 30 de zile sunt arhivate şi disponibile la cerere.

 Cum se joaca: ALEGE cota/coeficientul dorit si PARIAZĂ înainte de decolare. URMARESTE cum racheta decolează și câștigurile tale cresc.

Multiplicatorul câștigului începe de la 1x și crește din ce în ce mai mult pe măsură ce nava decolează. Multiplicatorul minim pe care se poate paria este 1.01x și maxim 20.000x. Evenimentul se incheie in momentul in care racheta s-a prabusit.

Pariul tau este castigator, dacă multiplicatorul ales este mai mic decât cel afișat atunci cand racheta se prabuseste. Câștigul obtinut este egal cu produsul intre multiplicatorul ales de tine, si miza pariata.

Pentru a evita neclaritatile, castigul obtinut nu este reprezentat de produsul intre miza si multiplicatorul maxim la care racheta a ajuns inainte de prabusire, ci multiplicatorul ales de tine in momentul plasarii pariului, inainte de inceperea evenimentului.

Pariul tău este necastigator dacă multiplicatorul ales este mai mare ca cel afișat atunci cand racheta se prabuseste.

În cazul unei defecțiuni a părții hardware/software a jocului, toate pariurile și plățile afectate vor fi anulate și toate pariurile afectate vor fi rambursate.

Rata teoretică totală de returnare către jucători este cuprinsa intre 88% si 97% Pentru o rată de 95%, înseamnă că, în medie, din 100 de runde, 5 runde se termină cu racheta prăbușindu-se chiar la începutul rundei (multiplicatorul X = 1.00).

 1. Pariul de tip AVANTAJ EXCELENT

Se poate paria pe victoria unei echipe/competitor in timpul regulamentar de joc, sau in cazul in care, in orice moment pe parcursul desfasurarii evenimentului, scorul evenimentului sportiv reflecta un avantaj semnificativ pentru competitorul pe care s-a pariat, ce urmeaza a fi evidentiat in cadrul ofertei de joc.

Exemplu:

FOTBAL AVANTAJ EXCELENT 2 GOLURI

1 2

Real Madrid – Barcelona 2.30 2.80

Ceea ce inseamna ca organizatorul ofera urmatoarele cote:

AE 1 – 2.30 – Real Madrid castiga meciul sau conduce la orice moment in timpul meciului cu un avantaj de 2 goluri

AE 2 – 2.80 – Barcelona castiga meciul sau conduce la orice moment in timpul meciului cu un avantaj de 2 goluri

Valoarea diferentei semnificative de scor la care pariul plasat este decalarat ca si castigator inainte de finalizarea evenimentului/timpului regulamentar de joc, este indicata in ofertele de pariuri, in functie de sportul pentru care este oferit pariul. Organizatorul poate decide modificarea valorilor indicate mai jos ori oferirea cotelor pentru mai multe tipuri de sporturi, cu conditia inscrierii acestor valori in oferta de joc:

FOTBAL: echipa conduce la o diferenta de 2 goluri

TENIS: un jucator castiga un set cu scorul de 6-0

BASCHET: o echipa conduce in meci la o diferenta de 18 puncte

VOLEI: echipa are un avans de 2 seturi

HANDBAL: echipa conduce la o diferenta de 6 goluri

HOCHEI: echipa conduce la o diferenta de 3 goluri

Acest pariu este valabil exclusiv pentru evenimentele la care Organizatorul decide sa ofere pariuri de tip “Avantaj Excelent”. Exemplu: Parierea pe victoria unei echipe de fotbal - Final 1 sau 2 nu indreptateste clientul sa solicite validarea pariului in cazul in care echipa pe care a pariat conduce la o diferenta de 2 goluri. Nu se iau in calcul la validarea pariului eventualele reprize de prelungire a evenimentelor sportive.

31. PARIURI VIRTUALE – FOTBAL VIRTUAL (VIRTUAL SOCCER)

Fotbal virtual - ofera pariuri in cota fixa, pe rezultatele unor evenimente care se produc fara implicarea organizatorului. Evenimentele sunt generate aleatoriu de catre un sistem independent.

Evenimentele reprezinta meciuri de fotbal, conform unei selectii aleatorii realizate de catre sistemul informatic, asupra carora nici organizatorul nici o terta persoana nu pot interveni in nici un fel. Selectia este realizata la sediul central al Organizatorului, simultan pentru toate agentiile organizatorului care accepta acest tip de pariu.

Evenimentele sunt generate de catre un server independent. Programul de pariere in cazul acestui tip de pariu este furnizat de catre o firma specializata in domeniu.

Se pot paria maxim 3 meciuri pe bilet, un singur pronostic pentru un meci.

Tipuri de pariuri

Final – jucatorul pariaza pe rezultatul final al meciului.Pronosticurile sunt urmatoarele:

1 – gazdele castiga

X – egalitate

2 – oaspetii castiga

1X – gazdele castiga sau egalitate

X2 – oaspetii castiga sau egalitate

Pauza – jucatorul pariaza pe rezultatul primei reprize.Pronosticurile sunt urmatoarele:

1 – gazdele castiga

X – egalitate

2 – oaspetii castiga

1X – gazdele castiga sau egalitate

X2 – oaspetii castiga sau egalitate

Total goluri Sub/Peste 1.5

Jucatorul pariaza daca in meci se vor marca mai mult sau mai putin de 1.5 goluri.

Total goluri Sub/Peste 2.5

Jucatorul pariaza daca in meci se vor marca mai mult sau mai putin de 2.5 goluri.

Total goluri Sub/Peste 3.5

Jucatorul pariaza daca in meci se vor marca mai mult sau mai putin de 3.5 goluri.

Total goluri Sub/Peste 4.5

Jucatorul pariaza daca in meci se vor marca mai mult sau mai putin de 4.5 goluri.

Scor corect

Jucatorul pariaza pe scorul corect la finalul meciului. Pronosticurile sunt:

0-0, 0-1, 0-2, 1-0, 1-1, 1-2, 2-1, 2-2 si Alt scor.

În cazul unei defecțiuni a părții hardware/software a jocului, toate pariurile și plățile afectate vor fi anulate și toate pariurile afectate vor fi rambursate.

32. INFORMATII GENERALE

32.1 Societatea se obliga sa furnizeze clientilor oferta de joc si rezultatele meciurilor din oferta de joc in conformitate cu rezultatele oferite de oraganizatorii oficiali ai evenimentelor. Orice informatie oferita de care organizator prin intermediul oricarui mijloc de comunicare (oferte de pariuri, teletext, website etc) clientilor, este supusa erorilor de tipar, erori ce nu pot fi invocate de catre client ca si motiv de omologare ca si castigator / anulare a unui pariu. Rezultatele oficiale considerate la omologarea biletelor sunt cele oferite de organizatorii fiecarei competitii in parte.

32.2 Societatea poate intarzia introducerea unui rezultat pentru un eveniment incheiat, daca acesta este investigat pentru suspiciunea de frauda si scopul vicierii rezultatului. In cazul in care acest lucru este dovedit, evenimentul este declarat anulat.

32.3 In cazul modificarii datelor si orelor de incepere sau a modului de desfasurare a evenimentelor prin decizia organizatorilor oficiali ai competitiilor (federatii nationale, FIFA, UEFA, etc.), societatea nu este raspunzatoare de exactitatea datelor furnizate initial.

32.4 Anunturile oficiale din parte organizatorului, afisate in agentii fac parte din regulamentul de joc.

32.5 In cazul oricaror suspiciuni privind cadrul legal in care un pariu a fost acceptat, inclusiv tentative de frauda, organizatorul isi rezerva dreptul de a amana plata castigurilor aferente acestor pariuri in vederea efectuarii de investigatii.

31.6 Procentul de castiguri din totalul incasarilor brute va fi de minim 60%, calculat pentru perioada de valabilitate a autorizatiei.

32.7 Castigul maxim acordat pentru un pariu efectuat este de 100.000 lei. Exceptie fac cazurile in care un alt castig maxim este precizat in regulile de pariere a unui anumit tip de pariu.

32.8 Daca intre Societate si terti apar litigii, acestea se vor solutiona pe cat posibil pe cale amiabila, in caz contrar apelandu-se la instanta judecatoreasca competenta.

32.9 Este strict interzis accesul minorilor in locatiile specializate pentru exploatarea jocurilor de noroc si participarea acestora la jocurile de noroc – pariuri in cota fixa.

32.10 Pentru a participa la joc, clientii trebuie sa detina un act de identitate valabil, cu poza, pe care urmeaza sa il prezinte la cerere, operatorului de pariuri. Datele cu caracter personal ale clientilor urmeaza a fi prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare si politica de prelucrare a datelor cu caracter personal disponibila de pe website-ul organizatorului.

32.11 Identificarea jucatorilor. In temeiul legii 326/28.11.2022, jucatorii au obligatia de a se identifica la intrarea in agentiile de pariuri. In acest scop, acestia trebuie sa posede un act de identitate valabil pe care este obligat sa il prezinte la cererea angajatilor. Refuzul clientului de a se identifica conduce la interzicerea accesului in locatia de jocuri de noroc.

32.12 Autoexcluderea de la joc. In temeiul legii 326/28.11.2022, clientul are dreptul sa solicite autoexcluderea de la a participa la jocurile de noroc ale organizatorului pentru o perioada de 3, 6, 12 luni ori permanent. In scopul indeplinirii formalitatilor clientul trebuie sa prezinte un act de indentitate valabil si sa semneze formularul specific de autoexcludere prin intermediul caruia autorizeaza organizatorul sa distribuie datele sale cu caracter personal in toate locatiile sale de jocuri de noroc in scopul aplicarii masurii. Dupa expirarea perioadei de autoexcludere solicitate, clientul poate participa la jocurile de noroc organizate fara alte formalitati. Clientul poate renunta la autoexcluderea sa de la jocuri de noroc, prin intermediul completarii unui formular specific si prezentarea actului de identitate in original.

Data : 25.01.2024 S.C. DIRECT SPORT BET S.R.L

1
2
3
4
5
inapoi la lista
X
Simplu
Sistem
Pentru a paria faceti click pe o cota!
Sistem:
 din 
nu se pot face combinari
Nr Variante:
0
Cota totala:
0
Miza:
0
Taxe:
0
Total de plata:
2
3
7
10
+
Castig minim:
0
Castig maxim:
0
Joaca Pariul