PARIUL MEU
0 evenimente
CASTIG MAXIM
0 lei
loading...
Verifica pariuri sportive si

pariuri live

.
Serie Bilet

(info)

Cod de verificare

(info)

Verifica Pariul

Colaborare / Franciza pariuri

EXCELBET a fost fondat in anul 2005. Cu peste 400 de agentii de pariuri proprii si in sistem de franciza, firma este in prezent cel mai mare operator de pariuri sportive in franciza din Romania. EXCELBET beneficiaza de serviciile celei mai experimentate echipe de bookmakeri din Romania, cu o vasta experienta a ofertarii de pariuri sportive dezvoltata pe piata din Romania cat si prin schimburile de experienta cu case de pariuri din Anglia, Malta si Cipru. Inca de la inceput firma si-a propus si a reusit sa ofere clientilor una dintre cele mai variate oferte de pariuri sportive de pe piata. Pe langa pasiunea pentru fotbal si eforturile de a oferi clientilor sai o oferta de pariuri competitiva, EXCELBET asigura o transparenta totala privind acceptarea si plata imediata a castigurilor. Acest fapt, alaturi de multe alte avantaje oferite, face din EXCELBET operatorul preferat al celor mai mari agentii de pariuri ce functioneaza in sitem de franciza. Urmarind dezvoltarea la nivel national, EXCELBET cauta colaboratori in toata tara , oferind cele mai bune conditii de colaborare.

Ce reprezinta sistemul de franciza EXCELBET

EXCELBET va pune la dispozitie un sistem de franciza prin intermediul caruia puteti accepta pariuri sportive pe baza licentei noastre de pariere, in cadrul unui spatiu comercial administrat de dumneavoastra. EXCELBET isi asuma resposabilitatea platii pariurilor castigatoare, deconturile urmand sa se faca la fiecare inceput de luna, pentru luna precedenta, in functie de varianta de colaborare aleasa. Colaboratorul urmeaza sa suporte din profitul realizat toate costurile de administrare ale agentiei de pariuri.

Considerente financiare

EXCELBET ofera in sistemul de franciza doua variante de colaborare, in functie de preferintele colaboratorului si dorinta acestuia de a realiza profit cat mai mare:
-60% pentru colaborator-40% pentru EXCELBET. Aceasta varianta de comision imparte atat profitul cat si pierderile rezultate din desfasurarea activitatii.
-40% pentru colaborator-60% pentru EXCELBET. Aceasta varianta de comision imparte profitul procentual. In cazul in care, intr-o luna castigurile depasesc incasarile, comisionul colaboratorului va si 0. Nu pot exista valori negative ale comisionului de colaborare.
Aceasta metoda de asociere este CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA DE COLABORARE disponibila in acest moment pe piata francizei de pariuri sportive. EXCELBET are posibilitatea de a oferi aceaste modalitalitati de colaborare exclusiv datorita volumului mare de activitate, comparat cu restul operatorilor de pariuri ce ofera franciza de pe piata.

Avantajele sistemului de franciza EXCELBET

- Aveti posibilitatea de a realiza incasari cat mai mari si a face concurenta marilor operatori de pariuri sportive de pe piata, PRIN CELE MAI MULT DE 400 DE AGENTII DE PARIURI DIN ROMANIA, SI ASUMAREA INTEGRALA A RESPONSABILITATII PLATII CASTIGURILOR CATRE CLIENTI, PRIN OFERTA DE PARIURI COMPETITIVA SI VARIATA SI PRIN AVANTAJELE UNICE DE ACCEPTARE SI VERIFICARE A PARIURILOR PE SITE-UL FIRMEI (EXCELBET a fost prima casa de pariuri ce pune la dispozitia clientilor sai o platforma de pariuri optimizata pentru dispozitive mobile (tableta, smartphone) si a ofertit serviciul de rezervare on-line a unui bilet de pariuri, si jucarea acestuia in agentii pe baza unui cod si verificare on-line a starii biletului de pariuri.) - Investitia necesara pentru amenajarea spatiului comercial este minima.
- Pariurile sportive, sunt un domeniu in continua dezvoltare, in ultimii ani tot mai multi romani descoperind placerea de a paria, din placere ori in speranta obtinerii de venituri suplimentare.
- Domeniul in care urmeaza sa colaboram este poate cel mai frumos mod de a castiga bani, fiind inconjurat in fiecare zi de oameni pasionati de fotbal si sport in general. Veti fi totdeauna la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea minunata si spectaculoasa a fotbalului.- Beneficiati de oportunitatea de a lucra impreuna cu echipa EXCELBET, cea mai experimentata echipa de bookmakeri din Romania.
- TERMINALE DE PARIURI. Aveti posibilitatea de a opera activitatea de pariuri prin intermediul terminalelor autonome cu touch-screen. Clientul interactioneaza cu acesta independent de personalul din agentie in scopul plasarii pariurilor, verificarii statutului acestora dupa disputarea evenimentelor si plata castigurilor. EXCELBET utilizeaza pentru terminalele de pariuri o platforma proprie, dezvoltata special pentru clientii din Romania, ofertele de pariuri si produsele oferite fiind aceleasi cu cele din agentiile de pariuri normale.

Obtinerea francizei are costuri minime

La deschiderea colaborarii, EXCELBET va ofera in mod gratuit urmatoarele:
- Software specific de inregistrare a pariurilor cu licenta.
- Imprimanta termica pentru tiparirea biletelor de pariuri.
- Casa de marcat fiscala pentru inregistrarea incasarilor. Documentele contabile necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii.
- Biletele de pariere, tiparite conform normelor legale in vigoare. - Firma noastra realizeaza majoritatea demersurilor legale pentru deschiderea activitatii, in sarcina dvs. ramanand doar efectuarea demersurilor legale de deschidere pe plan local.
- Materiale promotionale variate, de la autocolante la diverse postere care vor realiza comunicarea mesajului firmei catre client.

Indatoririle francizatului

Pentru desfasurarea activitatii si deschiderea unei agentii de pariuri sportive,colaboratorul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: - Sa se constituie ca si persoana juridica, inregistrata pe teritoriul Romaniei - Sa detina in administrare un spatiu comercial cu suprafata de minim 25 mp2 - Sa amenajeze spatiul comercial conform specificatiilor EXCELBET, incluzand: panouri de afisaj si receptie de pariuri - Sa utileze spatiul cu minim 3 televizoare -Sa asigure dotarile de securitate conform cu normelelor legale - Sa asigure un calculator cu licenta Windows si imprimanta laser pentru tiparirea ofertelor de pariuri - Sa asigure conexiunea la internet permanenta a agentiei. Conexiunea internet trebuie sa aiba obligatoriul adresa de IP fixa - Sa asigure un numar de 2 operatori de pariuri (recomandat) pentru asigurarea unui program de minim 8 ore/zi de luni pana duminica. Pentru mai multe detalii pentru deschiderea unei colaborari va rugam sa ne contactati telefonic. In vederea unei evaluari preliminare va rugam sa aveti la dispozitie un set de poze ale spatiului comercial in care doriti sa desfasurati activitatea. Pozele trebuie sa acopere interiorul, exteriorul cat si o vedere de ansamblu cu zona in care este amplasat spatiul comercial.

1
2
3
4
5
inapoi la lista
X
Simplu
Sistem
Pentru a paria faceti click pe o cota!
Sistem:
 din 
nu se pot face combinari
Nr Variante:
0
Cota totala:
0
Miza:
0
Taxe:
0
Total de plata:
2
3
7
10
+
Castig minim:
0
Castig maxim:
0
Joaca Pariul